Nu!



Nu vet jag hur jag ska ha håret imorgon, var tvungen att måla upp det. Inte jättebra målat men bara får att visa och ha en bild att kolla på när jag gör det. Färgade om håret igår också så nu är det blått överallt. Mörkblått men det var iaf sista gången jag köpte just den färgen. Blir ljusare till våren. Får se hur jag gör med kläder, pallar säkert inte den långa klänningen så det blir linne och tajts eller något haha. Puss och gott nytt år :) 

Idag...

skulle jag egentligen fixa med håret och sånt men jag fastnade vid datorn. Laddade över några bilder jag tog igår och har redigerat alla nu, vissa var jättebra från början så jag behövde i princip bara sätta dit min logo och vissa behövde lite mer arbete. Sedan kändej agför att redigera lite mer på några. Tog typ 2,5 timmar.. man märker verkligen inte hur tiden rinner iväg för plötsligt var det mörkt ute. Tog förövrigt bilderna igår, var också på en typ släktmiddag. Var helt okej, iaf så okej det kan bli med fulla vuxna och Kjells spetsade glögg var inte att leka med haha. På vägen hem kom jag fram till att de senaste två, tre månaderna har jag bara gått omkring och tänkt på hur fantastiskt allt är. Både bra och dåligt beroende på hur man ser det. Det är ju bra att man uppskattar naturen och annat men att sitta och åma sig över hur otrolig en buske är är ju lite... ja.

Här är några av bilderna iaf, vår trädgård är fin <3

Större bilder kommer upp på mitt deviantkonto, åh det kan jag fixa nu btw.

Mixtra lite med färgerna och så.

Samma på löven här, ändrar bara lite färgton.


Åh den här älskar jag, bästa på länge liksom. Har inte ändrat färgerna någonting, bara fixat skärpan lite och satt dit logon. Älskar den, vem var den hjärndöde kritikern som sa att 450D hade dåliga färger va?

Fick kämpa lite med att få logon att synas, lite drygt men jag behöver väl ha med den på varje bild trots att den förstör lite ibland. Bara mörkat ner lite här, börjar bli bättre på kameror ska dock köpa nytt objektiv när jag har råd.

Såg rätt värdelös ut innan jag ändrade om lite.

Är det bara jag som tycker att taggrejen i fokus ser ut som en kanin?

bdb


Yeah nu är det jullov och jag ska sova mer. Avslutningen sög av några olika anledningar och jag kunde inte känna mina fötter. (Trampade i en vattenpöl med sommarskor) Betygen var jag nöjd med. 260 förra året, 290 detta och nästa ska det fan bli 310. Just för att få upp ett litet eget mål och lite show-off. Jullov ja, kommer inte göra mycket tror jag. Har inget planerat för nyår och ska bara vara hemma på jul. Bilder kommer när jag har lagt in, sådeså.

Eftersom det är jobbigt att lägga ut många bilder här tänker jag för första och förhoppningsvis sista gången hänvisa er till bilddagboken. Makenai där för de som inte visste, gästlösen är klamydia.

Så jag kan somna

... Funderade på en grej. Britney har massa smygreklam i sina videos. Har jag missat något helt eller är hon bara i stort behov av sponsorer? typ på womanizer och cricus. Smyyygreklam. Kanske inte är av någon särskild anledning men hon får ju jävla mycket pengar. Tycker att det förstör videon iaf för att jag sitter och stör mig på det. Kan inte släppa det.

Typ på i början på den här. Det påminner mig om en dålig reklam.
haha det är säkert bara jag som är jobbig nu på kvällen.

öh sök gärna själv på youtube och ta den första som kom upp... av någon anledning är inte reklamen på smyckena med i den här. http://www.youtube.com/watch?v=1zeR3NSYcHk där är den. fan vad jag gör livet lätt för er.

Högtider = Dåliga tider

Jag gillar inte julen. Möjligtvis julmusten och pepparkakorna men inte så mycket annars. Okej okej, pengarna också men wtf jag är bara människa. I alla fall, julen är lite fel tycker jag. Mysigt och så men ändå. et handlar bara om att shoppa till man får en hjärtinfarkt. Många fler dör på jul, man får ju fan magsår av den här högtiden. Stressa som fan för att köpa dyra leksaker till sina barn som de sedan bara leker med i någon vecka för sen är den tråkig och då hittar de något nytt på br som de vill ha. Pynta upp huset med massa julprydnader och slit ut dig som fan för att försöka få upp alla tusentals ljus på taken som ändå bara drar el och förstör ozonlagret. Hur känns det att bidra till naturförstörelse? Ät tarmar och onämnbara delar på grisen som du vanligtvis inte skulle vilja ta i. Ät till du spricker, det borde inte ta så lång tid. Sedan kan du utöva autotomi (kom inte på något bättre ord) så kan någon glad familj äta DIG på jul istället för alla djur som slaktas så vi får mer än vi behöver. Hela kristna grejen är ju inte så lockande heller. Sen förstår jag inte varför de som inte är kristna också firar jul. För det är ju en kristen högtid. Nä fyfan.

Jag ska iaf äta julmiddag hos mormor på behandlingshemmet på lördag. Och med julmiddag menar jag smörgåstårta. Är väl fortfarande där för att Rolf vill det för mormor är knappast närvarande. Förra året kunde hon inte gå, äta själv eller prata. Så jag funderar på hur illa det är det här året. Lite kul, det sista hon sa till mig var "Men... du ser så ledsen ut." (hon kom inte ihåg vem jag var, men hon kom ihåg ansiktet.) Har glömt vilket år det var men minst två, tre. Hon dör nog snart, hon var den som kom undan lindrigt i släkten.

Snygg?

Då:


Nu:


Fan min fina prins har blivit ett troll :< Hatar när så snygga människor bara låter det förfalla... okej hans val men wtf han var gudomlig som ung. Så fort han kom in i bild blev man helt överkåt och nu ser han ut som han kom ut från en container. BESVIKEN.

Själv känner man sig ju inte heller så jävla snygg men. Btw hatar jag det här jävla bordet jag sitter vid. Så fort någon nuddar den så vinglar den som fan. Det går inte att sitta här utan att få seriösa ryck. Ska sätta mig på golvet tror jag. Jag var iaf och såg Twilight igår med Ellen. Använde min coola biobiljett jag fick från bdb. Hittade till bergakungen för första gången faktiskt. Sedan hade vi sån jävla otur att vi missade bussen hem med typ två minuter. Jag skulle egentligen väntat på bussen som gick tio i tio men Ellen tog den till Uddevalla så jag följde med. Sedan väntade jag på 860, död på pinne håll mitt humör uppe den kvällen iaf.

Jag vill inte gå i nian, jag vill inte bo i uddevalla jag pallar inte den här hålan.

Hans Zimmer <3

Nu sitter jag och lyssnar på min öh.. hans zimmer megamix. Jag älskar verkligen musiken, den tar sig ända in och berör. Så jävla vacker, haha snart kommer jag börja storgråta. Men det är sån musik som får en att verkligen sitte och fundera över saker och ting. Den är så.. stark på något sätt. Nu vill jag bara gråta i någons famn och släppa ut allting.

Gortoz A Ran-J'Attends

Åh btw, ...


Åh btw, köp inte den här produkten ! :<
Visst den var ju billig och så men effekten ska väl itne vara mer finnar och blackheads? Står iaf det motsatta på den. Fittgrej, har aldrig haft så mycket finnar som jaghar nu. Har haft den i mer än två månader och jag tyckte att det var okej första eftersom huden måste vänja sig men det blev bara värre. Nu ska jag köra på tea tree oil igen för den funkar halvbra iaf. Blä! Huden förstör mitt självförtroende :< syns inte på bilder för jag antingen redigerar (påtal om redigering kastade jag ihop något i ilska så öh.. bedöm inte failbilden)  eller har smink eller vöäldigt bra ljussättning. sådeså.

Lodis <3


Dagen i skolan har ju varit givande. Mina lektioner var: slappa, slappa, lite matte, slappa, lite massage. Meningsfullt det känns att gå till skolan liksom. Har iaf haft betygssnack, har höjt mig i två ämnen, ska höja mig i två, tre till :) Upptäckte att lägsta intagningspoäng på media var 60 förra året, medel var typ 200. Kommer ju lätt in men wtf känns lite meningslöst att jag inte går natur, samhäll eller något sånt där. Nu tänker jag inte idiotförklara alla som går media för så är det ju verkligen inte. Känns bara lite meningslöst för mig att gå där. Funderade på ib men då måste jag resa långt så jag kan lägga till engelska så långt det går. Så om hela photshopkursgrejen skiter sig kan jag blir engelsklärare 8D Fast då får jag gå på lärarhögskola. Aja. Det första jag gör när jag kommer hem: Slita av mig löshåret hahaha <3 sen ser jag ut sådär *bild* resten av kvällen. Lodis in my <3 vem vill inte se ut som en hög snubbe liksom. I'm a dude, dude.

Tänkte att jag skulle ut i frosten någon dag och ta lite bilder. Typ fredag morgon eftersom vi ska till simhallen nio och jag är i stan kvart i åtta. Kommer frysa asset av mig men det är det förhoppningsvis värt :)

IUP for life <3


Fyfan

Seriöst, DE borde hängas upp och ner för att sedan flås levande, DE borde sättas i små burar och vänta på att derashuvud ska bli krossade mot backen. Känsliga tittare varnas eller någe. Jävla människor. 
Pledge to go fur-free at PETA.org.

Konklusion

... efter några händelser och lite funderande.

Jag är en så jävla ledsen person. Jag har märkt det.. jag kan vara hur jävla glad som helst men jag gråter alltid i slutändan. Funderar på hur mycket kroppsvätska jag har kvar egentligen, måste vara allt te jag dricker. Haha. Jag är typ tunn och ledsen när jag känner efter, som tur är gör jag inte det konstant för då skulle jag vart ledsen betydligt oftare. Jag vill ha en pojkvän som jag kan gråta mot som inte fattar ett piss a vad jag säger men som tröstar mig med kramar och kyssar. Jag vill också ha ny hy, jävligt väl fördelad vikt, glass och längre hår. Ska nog sätta i resten av det blåa håret så byter jag ut det om någon månad då jag har pengar. Damn I look good in a ponytail. Öh nu ska fortsätta glo på meningslös familjefilm med meningslös familj i ett meningslöst sovrum och leva ett meningslöst liv. Puss.  

Froze...



For just one moment the time froze and i captured the moment.

och så länge höll lyckan

Så många brända lager, snart finns det inget mer att bränna.

Gå in på min deviant för större bild. (Länk finns nere i vänstermenyn eller vafan det är)

Huu..

Vi hade inte studiedag idag som alla andra utan vi hade hemstudiedag igår istället. Kul skola vi har. Det blev som vanligt krångel med bussen då jag Ellen och Emma upptäckte att vi hade väntat på en skolbuss i typ en halvtimme. Jag som gick runt i tunna tajts och tröja frö såklart om händerna och benen. Frös över huvud taget faktiskt. Vi hade som tur var roat oss jävligt mycket innan för jag var hyper hela dagen. (Förutom i bussen då somnade jag och sov som jag brukade. De som har sett mig vet vad jag menar.) Vi fick gå ner till nästa busshållplats. Där väntade vi ett tag sedan fortsatte vi till nästa. Fortfarande hyper som fan och när man är det flyger det förolämpningar/rådissar överallt :D Lovley! Sedan kom bussen till sist. När vi var framme vid kampenhof hade vi missat bussen med typ 10 minuter. (okej en kvart) Klockan var kvart över två och nästa buss till grundsund gick fem i fyra. Jag fortsatte utforska Ben &amp; Jerry's så jag köpte ... cherry garcia. Ganska god, har aldrig ätit körsbärsglass innan. Ska i slutet av mitt liv ha smakat på alla Ben & Jerry's olika sorter <3 Jag och Emma var ascoola och dampade borta vid den coola dampbänken. Ellen fick inte vara med för hon var inte cool nog. När vi hade väntat i typ en timme kom en buss till torp med byte till lysekil. Sen blev jag jättetrött och somnade.

VI HADE MASSAGE PÅ GYMPAN. Jag hamnade såklart med Elisabeth och var ju övertrötta. Öh jag kunde inte koncentrera mig när jag skulle massera henne för musiken hade en jätterolig icke-avslappnande trumpet i sig. Så jag skrattade ihjäl mig. Sedan kom jag att tänka på en video som jag såg på Johns blogg. (johngranlund.blogg.se) Egentligen borde man inte skratta men wtf nu ska man itne vara blödig! Aja skratt nonstop och inget skolarbete på hela dagen resulterade i ett mvg i bild. Lovley! Puss på idag :*

Stifler's mom!



Tur att man är sexig liksom. Hon är förövrigt det enda bra i epic movie.

Boo!




Jag flätade i löshåret (det understa) så att det sitter nu. Pallade inte känslan av att allt skulle ramla av hela tiden. Känns redan bättre trots att det ommer bli mer slitet, satte bara i den nedersta så kan jag anpassa den andra och öh alla slingor bättre. Har färgat om håret också så det passar nu :3 är fortfarande lila lite här och där men wtf det får jag leva med.(Håret på nedersta bilden är inte ojämnt, jag är det.)

RSS 2.0