åh



okej 800 spänn är väl lite att ta i.. men högt upp på önskelistan ligger den!

paranormal verklighet


ma grand-mère

Jag vill ha min mormor, så som hon var. Jag vill att hon ska vara överbeskyddande, ställa stolar vid sängen så jag inte ramlar och slår mig i golvet. Att hon gör sina keramikfigurer och försöker trösta mig när färgen börjar bubbla i ugnen. Jag vill att hon ska leva igen, jag vill känna hennes lukt och höra hennes röst. Jag vill inte att hon ska dö, trots att det borde vara det bästa för hon egentligen redan är det.

Klantarsel

Yees, när jag kom hem... dvs för ca 40 minuter sen råkade jag ut för en liten olycka! Nej jag kissade inte på mig/ ner mig. Vilket sägerman btw? eller är det kanske en smaksak... anyways. Jag satt och diskuterade varför alla går efter västvärldens tidsräkning, och hur idiotiskt det är att egentligen nollställa mitt i tiden. Jag var helt inne i det, gick ur bilen och stängde igen dörren... sen en halvsekund efter jag hade gjort det upptäckte jag att min tumme var i kläm. Jag hade såklart varity duktig och drämt igen dörren så den stängdes helt... proper som jag är jaja. Så jag fick såklart öppna dörren efter ca fem sekunder eftersom ... ja det gjorde ganska ont. Det blödde och självklart hade blodet skvätt över min vita tröjärm, brutalt värre. Blodet sprutar liksom. Så jag tvättade rent och upptäckte att det var två jack i fingret, där ett var över nageln. Så, betyder detta att jag kommer tappa nageln? Åhnej mina händer! Usch. HAHA kände mig helt handikappad när jag skulle duscha också. Jag är ett retard, baj. Nu ska jag tröstäta för min tumme ser ut som en svamp. Puss.


Il était une fois... l'homme



Found it! Med hjälp av Nicolette, minns väl lite så det är ju kul :) var den här och il était une fois... la vie. Den sista där var den som hanldade om människan. Ajuste det var inte italienskt utan franskt. Här är videon till introt på det andra programmet.



Toccata et fugue d-minor.



Jag har hittat stycket men är det någon som vet vad barnprogrammet hette som använda sig av det här stycker i introt. Från 3:00 ungefär. Det enda jag vet är att det gick på SVT och det kom från italien. Det handlade om människans evolution och människokroppen har jag för mig. T.ex. gjorde de en serie om hur vita blodkroppar .... gjorde när man fick ett sår eller något sånt. Det fanns två program man från samma.. ställe eller vad man ska säga.  Jag har letat runt men jag kan verkligen inte hitta något om det. Är det någon annan som vet?


In the pit




Nothing tastes as good as you do





ajuste varför jag ens la in något:



nu hann jag såklart inte print screena innan men ah, ni fattar. mitt livsmål liksom

Västtrafik
Okej nu ska jag summera dagen hittills. Jag vakna tre gånger innan jag gick upp. 4:23, 6:36 och någon gång runt sju tror jag. Sedan gick jag upp, fixade lite grejer, kokade te, dammsög mitt rum och plockade ihop allt innan jag begav mig ut på min tuffa damcykel... som förövrigt är blå. Väntade på bussen som vanligt men när den kommer och jag vill gå på stoppar han mig. Det visar sig att det inte finns någon anslutning i bokenäs för att polisen hade stannat den när den försökte köra via Eriksberg och att jag inte kommer kunna ta mig in förrens runt tre, fyra i eftermiddag. Så jag fick cykla hem igen, lite förvirrad och så. När jag kommwer hem gör jag mitt första försök att sjukanmäla mig och sa att de fick ringa västtrafik om de inte trodde på mig. Sedan ringde jag västtrafik och använde mig av mitt hjälplösa, förvirrade tonfall. Då fick jag reda på att en stor jävla tankbil hade vält mellan Rotvik och Bokenäs så vägen hade spärrats av. Jahaaaa, därför försökte bussen köra över Eriksberg. Han på kundservice sa att de kunde ersätta taxi om jag kunde betala den .. först, men det kunde jag självklart inte. Såå jag ringde och sjukanmälde mig en gång till och var lika akward som första gången, hatar telefonsvarare... stå och prata med sig själv sådär. Så idag hade jag tänkt att ta lite bilder och se om det blir något bra. De senaste veckorna har jag sett ut som ett monster på bild, och nej jag vet inte varför :< (Bilden jag la till är gammal.. eller ja några veckor kanske. Jag har btw tagit ur dreadsen idag, HA jag vann vadet!, och hälften av mitt hår i princip.) Pusskram, baj.


RSS 2.0