Vad gör jag?

Minns inte när jag senast skrev och jag glömmer ju ändå vad jag gör under dagarna så jag kommer bara minnas de övergripande. Jag har haft sommarlov, jag har fått ett jobb som bröllopsfotograf, bröllopet är imorgon så jag är lite nervös. Jag fick ett till jobb, så jag städar på Stora Hotellet i Fjällbacka, fyndigt namn de har.

Jag har varit på emmaboda, det var väldigt mysigt och sådär. Vi angerfistade som mongon, snodde skor, emmabadade folk, skapade legenden Tent Man, dansade oanständigt mycket, sprang runt och sånt som man gör på festival. Käkade till och med langos, men typ tre bett, fortfarande äckligt. Käkade vildsvinskebab som till min besvikelse inte alls var lika god som den jag åt på p&l 2010, synd synd. Jag hade min mongofläkt, de flesta i vårt camp skadade näsorna kändes det som. Jag blev skallad så jag slogs lite tillbaka, näsan kom i kläm. Men nu mår den bra. Mina fötter är fortfarande förstörda (blir ju inte bättre av att man springer upp och ner i massa trappor hela tiden). 

Jag upptädckte nya fina band på Emmaboda, förutom angerfist, det var så hetsigt att jag blev arg och angerfistade (arg-nävade) hela världen. Sameblod var ett av dem, så här kommer en låt med dem.


RSS 2.0