Make a wish


No more of you

 

You want me baby
then you un want me baby
Outsmart me baby
Now I'm all crazy
But I should be ashamed
cause I let you do me this way
and it's unfortunate that when you're in love
you never use...

the right side of your brain 
right side of your brain 

You love me baby
un love me baby.

 

Jag är så dum så dum så dumma din

Men jag lär mig väl snart. Kanske. 




Jag tror att jag behöver veta att du åtminstone bryr dig om mig tillräckligt mycket för att må lite dåligt över att jag är borta. Och gör du såhär mot mig igen finns det inte en chans att jag stannar. 



Unimpressed cats

Kom på när jag skickade ett extra Facebook-grattis till Jonny (det räknas ju inte om det inte finns på facebook) att jag inte har delat med mig av något av de många fantastiska saker som förekommer på tumblr. Förutsätter väl att alla mina.. ja vad kan det vara, fem läsare? Kollar min tumblr. Får kolla upp antalet sen, blir spännande. Men ja, här har ni katter! 
 
 
 
 

Jag saknar fulheten






Skräp

Åh men hjälp. Nu har jag gjort det igen. Åkt hem och hamnar vid östra sjukhuset. Vad är det har för skit? 

Jag känner mig själv

Mer än någonsin. Varför måste man alltid offra så jäkla mycket. Ge upp en viss sak för en annan, och för att sedan ta in hur fruktbart utbytet kommer bli i beräkningen. För allt handlar ju om att vinna. Men hur ska man kunna göra en sådan bedömning i ett sådant tillstånd? Man är redan helt uppslukad av hormonerna och skulden man känner, skulden över att välja att exkludera någon ur sitt liv. Du får inte vara här längre. Jag har annat på ingång. Jag vet inte om det är bra eller inte men du får inte plats längre. Oavsett hur bra det blir kommer man ångra sig och förlora på det, för det har man ju redan gjort. Potentiella vänskaper eller relationer får förtur för att man inte vet tillräckligt mycket om den. De kan ju bli det bästa i livet. Hur många relationer har inte byggt på något dåligt? De gamla har man ju redan utforskat, man vet vad man har så det är lättare att värdera. Vad hände med den ack så viktiga holistiska synen som man ska ha på allt? Jo den går käpprätt åt helvete när ens egenintresse står på spel.

Jag vill inte komma till någon och jag kommer inte komma fram till något.

Suddiga bilder

Frånmobilkameran. Vad hände med mig egentligen? Brukade hata allt som inte var välkonstruerat och hade tillräckligt med megapixlar och färgrymd. Tider förändras antar jag. 




Var väldigt nöjd med mitt hår, både bekvämt och tjusigt. Perfekt för svettiga stamplokaler. 



Lyste massa. 














 

Stamp



Har massa suddiga bilder att dela med mig av. 

RSS 2.0