Hår

Idag kom Liza hem till mig och vi grejade med hår. Jag blekta min brutala utväxt och färgade blått, det failade helt. Ser lika färglöst ut som innan fast lite blåare, får väl färga om senare. Färgade mitt löshår och Lizas hår också. Fan att mitt hår ska faila hela jävla tiden, har inte råd med mer hårfärg.


Det var snyggare irl.

Förlåt

Min penis är liten

Hej! Jag har ett stort problem att fråga dej om! Jag är 19 år. Problemet e att min penis e så fruktansvärt liten, som på ett barn. Min penis har inte utvecklats sen när jag var 12 år. Den är ca 5 cm, då menar jag när jag har stånd! Jag undrar vad det beror på, varför har inte min pennis utvecklats lika som de andra?

Med vänliga hälsningar.

GLÖD svarar:

Hej.

Penis växer som mest före och i början av puberteten. Så hade du en tidig pubertet är det inte något konstigt med att din penis slutade växa när du var 12 år. Längden på din penis, 5 cm vid erektion, är klart under medellängd så vid jämförelse med andra män har du en liten penis.

 

ojojoj


Elisabeth

Här är videoklippet från musikskolans grej, andra filmen med största delen av låten lagga efter hälften så jag kunde inte lägga upp den. Men damn man hör hur bra hon är ändå :O Nu har jag vart och åkt pulka med Liza, finns många fina videoklipp från det också spciellt när vi försökte få upp den jävla termosen och löite sånt, yess. Puss :*


Polaroid sx - 70


Vem är bäst? VAVAVAVA? Yvonne tänkte slänga den här fullt fungerande kameran, eller ja den saknar film och filmen är rätt dyr men vafaN! Den är tuff och nu är den min! <3 Lycka

nanne is the shit

Ja jag lyssnar på Nanne för hon är tuff (Y)


Btw är inte hon lite lik Tila Tequila... snygg och kort asså. Fast trots Nannes ålder tycker jag hon är snyggare än Tila. Sen är hon mycket bättre än tila på många sätt :D Har kommit hem fråon gbg nu, köpte bara hårfärg men fick många idéer till framtida inköp. Kläder, kläder skooor. Shoes, let's buy some shoes.

Klockrent!



Jag hatar mig själv för att inte ha sett den här innan. Helt underbar <3

tjaa



festen igår var asnajs förutom några grejer på slutet, grattis till födelsedagsbarnen osv :D kortkort inlägg, nu ska jag se på benja min buttons om jag orkar. kakoooooor... puss :*

Valentine's day

Valentine's day today.
Jag har ingen dejt som vanligt men vem behöver sånt! Jag tog iaf nya egobilder för en gångs skull och det kommer antagligen upp flera senare för jag har inte orkat redigera alla. Fick kämpa med Camera Raw hela morgonen för ingen version verkade passa på mitt photoshop. När klockan var typ tre fick jag äntligen igång det. Så ja fredag den 13:e indeedo. Och som vanligt finns större versioner av mina bilder på mitt deviantkonto. Jag göre lätt för er, puss :*
 



Blondie



Tjenna, kommer det som en chock? Mja inte för de som såg mig i skolan idag haha :D Började gentligen som ett skämt för att se reaktionerna men jag gillar't så jag funderar på att behålla det någon vecka. Ovant men helt okej ... tycker jag iaf. Förslag? Blir blå efteråt så det är inget att oroa sig för.Eh... föredrar egentligen orginalet på den här bilden. Bättre bilder kommer antagligen imorogn för jag var ute och gick i snö lite :) puss

fåglarna

Igår (fredag) skulle vi till badhuset men jag var inte med. Så vi hade ruint en timma till n ästa lektion så jag sprang runt lite med kameran min. Är inte ens klar med hälften av bilderna men jag lägger upp några på fåglarna som inte skämdes för sig själva. Träffade han som matar fåglarna och det är tack vare hnom jag kunde komma så nära. Sen slutade batteriet i min kamera fungera och den hade blivit lite snöig. Bra att jag är försiktig liksom. Resten av skoldagen redigerade jag bilder. Bilderna kommer upp i större format här.

Haha fångade två fåglar precis när de tog bröd, den här är bäst :D Större bild
Närmare


Man ser inte detaljerna bra, alla fåglar kollar iaf på honom.
Förutom de som äter och en stroppig duva. Större bild

Hahaha blottaren <3 Större bild

och fågelns min på nära håll, guld värd <3

Nä nu ska jag försöka plugga lite, puss :*

euforisk

Jag har vart nedstämd ganska länge nu av några anledningar som jag lägger censur på för det här är en allmän blogg. Inte för att så många går in på den men ändå. Jag tror att jag börjar komma ur det nu, eller inte. Jag vet inte, jag brukar inte deppa i januari/februari. Det ska vara över nu men nänä här sitter jag och är nedstämd. Kul, och alla bitchar över att jag inte bemöter dem med samma entusiasm som alla som går på speed gör. Nej jag kommer inte ur deppfasen, alls.

Kom precis att tänka på en grej. När jag var på väg in till stan med bussen... alltså jag var mellan tågstationen och kampenhof. Så såg jag en gammal man som låg på trottoaren, han hade antagligen ramlat och rörde sig inte. Det var nästan ingen i närheten och bussen körde förbi. Jag undrar hur många som märkte att han låg där i bussen.  Oj.. fuckad meningsbyggnad. Han låg på trottoaren, inte i bussen. Skitsam, det är bara för vi har nationella i svenska imorgon. Får inte skriva på datorn så jag kommer på skrivkramp. Vad ledsen jag blev nu.

Hur många Sara hittar du?



Haha, det roliga är att jag inte har färgerna som står under, typ den röda är blekt sån där vanlig röd. Jag har iaf en hårplan, har köpt ny hårfärg typ en lite ljusare blå. Nu ska jag försöka bli av med så mycket lila som möjligt så det är därför mitt hår kommer se ut som fan den här veckan :D Ska köpa löshår också så jag kommer bli riktigt pank, så fort jag blir rik spenderar jag pengarna :< Menmen det blir förhoppningsvis fint, får antagligen ha lite slingor för att spara på färgen så ja, jag blir vit/platina och blå som vanligt... fast snyggare!

RSS 2.0