I-landsproblememememem

Jag förstår inte varför vissa skärmar ska trolla en så jäkla hårt under fotolektionerna. Bilderna i tidigare inlägg skulle vara 10029388447 ggr mörkare eftersom skärmen jag satt vid kände för att vara inställd så att den var 10029388447 ggr mörkare än en vanlig skärm. Det kan ju förstöra ett helt projekt utan att man vet om det. Tur för mig så var det bara bloggbilder. Såhär skulle bilden ha sett ut.. på ett ungefär, fick spara från bloggen.



Hur kan man egentligen växa in i fräknar?



Tell Me What To Swallow - Crystal Castles

"Give your bum a better tone!"

Reklamen på spotify saknas variaton och har börjat gå mellan varje låt istället för varannan/var tredje. Så alla vet. Har hört den där jävla reklamen för många gånger och VARJE gång den kommer har jag precis kommit in i stämningen (som låten innan förmedlade). Så jag går från att vara fullt harmonisk till att se ut som rageguy här i fotosalen.

Orientering är okej, sålänge det inte är såpass fuktigt i luften att man efter en timma är dyngsur (i kläderna, sådär smygande), sålänge inte stigarna till 75% är täckta av vatten, sålänge du har vattentäta skor, sålänge du har fickor att lägga dina grejer i när det blir för jobbigt med halsduk och jogging på samma gång och så länge du inte är trött som ett as. Skorna var för övrigt för stora så det slutade med att jag gled runt så mycket att jag fick sår på tårna. Ja, det är skitsynd om mig. 

Min uppgivenhet är till och med uppe på TVÅ sidor. Å andra sidan är ansiktsboken (Nej, kan inte skriva det, för nu finns det en sida som faktiskt heter ansiktsboken, soon up and running!) förstå stället man gråter ut på. Och detta fall var inget undantagsfall. Fallll.


Pinsamt.


L'araignée Gypsie






tonfisksalsa

Har gjort min sepetonfisksalsa. La i ruccola och mango chutney den här gången också. Skitgott. Det regnar, jag är sjuk men det är fint ändå.

jag försov mig


Inezzzszszz


Finaste Ines.
Jag saknar dig <3

Santa Fe





Beirut - Santa Fe

Miniklyftisar







Hade förträngt hur blogg.se stryper färgerna.

misär

Har blivit sådär störtförkyld nu. Det kommer upp en liten slemmig bit av mig varje gång jag hostar, vilket är ofta. Snart kommer det nog ut en ny livsform som bosätter sig under sängen.

Nej jag vet att jag inte har råd

Men det hade ju inte varit fel att ha ett par snygga platforms. Nu är inte Jeffrey Campbell ett måste över huvud taget men de är bra på modeller.




Ulyana Sergeenko


Sjukutavhelvete

Älskar när man drar på sig sånt man verkligen inte behöver just då. Så som jag har gjort nu! Börja frysa, må illa, ha ont i magen, ont i halsen, hosta och snora är ju sånt man längtar efter. Käkade en rå vitlöksklyfta (gör helst inte om det igen) och käkade sedan massa persilja för att det tydligen ska maskera doften. Känns lite bättre, om det är placebo så vill jag inte höra ett annat ord och låta mitt huvud arbeta för att få mig frisk igen. Är verkligen svinkallt, hur gick det till?

Skolarbete

Vi skulle fota, kan någon gissa vilket temat var?


Klarhet

Jag älskar verkligen att må såhär. Total stillhet, totalt lugn, total sinnesro. Det är övergången från att vara ledsen till att börja bli glad igen (förutsatt att man då är ensam när man gör det). Man är inte tillräckligt glad för att kunna prata med någon men tillräckligt glad för att känna tröst, ett form av lugn. Att släppa alla problemen för en timma eller två och bara vara ensam med sig själv. Bara vara mig i total tystnad (tystnad som i låtar som förstärker känslan) och inte tänka på någonting som rör upp några känslor allt. Total apati men på ett bra sätt.

Man, eller jag då, känner mig som mitten i universum för en liten stund och allt är helt plötsligt i balans. Mitt liv vilar i mina händer igen. Jag känner igen mig själv igen. Jag har inte fått något konkret svar på mitt problem, men jag bryr mig inte heller. Och det är frihet. Man kan se det lite som den där tysta lyckan. Den lyckan man inte visar utan bara känner.

Det här är ett perfekt exempel på hur jag känner mig åtminstone.
Tror att jag kommer att lyssna på den här låten tills jag inte kan höra längre.


Hey pig there's a lot of things I hoped you could help me understand


Hey pig.

Yeah you.

Hey pig piggy pig pig pig.

All of my fears came true.

RSS 2.0