Ett par dagar gamla bilder

Blev bara så himla glad någon gång förra veckan då det kändes som solen visade sig för första gången på evigheter. Så jag sprang ut där på morgonen för att fota bland annat...
vårkorvar
anledningen till att jag ens gick ut, dvs solen
hemmet, trots att min ingång inte ens syns
vårkatt
och till sist en brevlådsbeethoven!
lite tråkiga färger och sådär men så går det när man är för lat för att redigera

Kapp-kap

Heheheh, ordvits. Nejmen det har jag faktiskt! Tio kronor för en alldeles för stor (och möjligtvis till män) skönhet. Helt underbar lila färg och en underbar lavender PLUUSSSS plusplusplus blått manchestertyg! Gjorde dock det som jag alltid gör, dvs litar på mina obefintliga sykunskaper och klipper den rätt av. Har nålat ihop med säkerhetsnålar just nu och hoppas bara att en viss Liza Ekeeelunndd vill hjälpa mig att fixa nya sömmar. Men det är inte hela världen! Bryr mig nog alldeles för lite.
Har för övrigt genomfört min första dag på praktiken. Var jättetrevligt, ville dock ha varm choklad och bulle. Inte te. Menmen, sen blev det At Elles i någon eller några timmar för att planera lite. Kommer bli grymt, och då är jag inte en särskild peppig.. peppad? aah skitsamma, tjej. Bara fota och sedan försöka ta sig an Indesign igen. Men det blir kul! Och lätt. Och flexibla tider... hehehehe.
Men nu blir det fulfilm i mina fula nya sammetsbyxor.

mongon

Ja, det är så man beskriver oss. Men det är trevligt. Onsdags var trevligt, torsdag och fredag likaså. Och denna lördagskväll kommer spenderas med Uddevallas bästa Sofior så ja, det blir också en trevlig dag. En trevlig vecka helt enkelt, men det kanske blir så när det är lov.

Det droppar från fingrarna

Jag har rätt du har fel.
Nej men. Jag tänkte att jag kanske skulle försöka börja skriva några inlägg här ett tag framöver. Börjar sakna att inte ha någonstans att lägga ut bilder.
Idag har varit trevligt. Jag vaknade, segade. Försökte faktiskt städa lite men upptäckte att någon har snott den gemensamma dammsugaren. Så nu är det skräp över hela golvet. Överväger att köpa en sopborste så man kan ta bort det värsta. 

Vädret var på gott humör och en promenad med Tina och hennes vovve gjorde gott. Efter promenaden följde mathandlande. Och det är något som är lite jobbigt. Eftersom jag köper mest drickor när jag handlar blir påsen väldigt tung. Alltså ca 15 kilo tung om jag får överdriva lite. Och visst, jag har dålig kondition och ännu sämre styrka men att inte kunna gå tio meter utan att behöva stanna känns lite överdrivet. Till råga på allt så hade en öl börjat läcka så jag fick ställa ner, ta ut och stoppa in igen. Men nu är allt inne så jag hann ju inte dö. Undrar om jag ser lite mer biff ut nu, efter promenaden menar jag.
Jaja, pladder. Igår gjorde jag en jättesöt omelett förresten! Och nu är det fiskgratäng som gäller.

Alltså

Var asglad och skrev ett fint ilägg med bilder och allt. Men så råkar man klickaner och det går inte att hitta i utkastet. Sur tjej. Jaja, jag har fått mina kläder och min melon har nog blivit min nya favorit t-shirt. Köpte ett par underbara strumpbycr och en typ... spetskimono av något slag också. Hejdå.

Oredigerad bildbomb till fröken Tina


Hahahaha..

Hur i helvete kan jag fortfarande ha läsare? Jag lägger liksom inte upp något. Men okej, bildbomb till er!
Kan för övrigt inte bestämma mig om mina ben ser smala eller sjukligt feta ut på den här bilden.

Vattenmelon

Funderar på att gå ner och köpa godis eller juice och är lite lycklig över faktumet att min vattenmelons...t-shirt just nu åker över havet för att få träffa mig. Ikväll blir det trevligt också, vill jag lova.

Kan ju också tillägga att jag är fullt medveten om att en vattenmelon inte är blå...
Skriver egentligen mest för Sofia och Tina, för jag tror att de är de enda entusiastiska läsarna jag har, så det här är för er pussgurkor.

RSS 2.0