Jun. 20, 2013

https://cdn2.cdnme.se/856498/6-3/pic_51c3061dddf2b342a5be7fb9.jpg" class="image">


lägger upp all skit som går

 

Hårresande

Har inga problem med att byta hårfärg och skada håret eller något sånt och har haft i princip alla och är bekväm i princip alla hårfärger. Förutom två.
 
Rött och svart.
 
 
 
Och turkost ibland.
 
Rött är chill ett tag men sen när det har gått några veckor vill jag bara fly ifrån det eller dö lite. Fast ändå är det fint. Men jag vill ändå dö. Lite samma grej med turkost fast det kan hålla lite längre, och så är jag lite lika villig att ge upp den färgen som rött.
 
Så, jag har haft rött tre eller fyra gånger i mitt liv, första gången höll det i max en vecka och sen härdade jag mig och nu har det hållt i tre veckor en månad eller något. Så var det förra gången med. Har nog bara haft det tre och inte fyra gånger. Vilket är ganska spännande då det är den färgen jag anser själv att jag passar minst i (eller vad man säger). Men nu är det så att jag vill fly från mitt nyfärgade röda hår (som ser jättetjusigt och ombreaktigt ut som jag fick bleka för att fixa) och jag funderar på att fly till en färg som är ännu mer ångestladdad (kanske ambivalent) än rött. Svart.
 
Och det är konstigt för svart är fint ch vad jag vet passar jag i det och svart är så stilrent på något sätt. Trots detta så går det typ inte. Velat ha det sen början på tvåan men av någn anledning är svart slutstationen av alla hårfärger. Om man skaffar det så finns det ingen återvändo, det är kört. Men det är det ju inte ens i närheten av. Jaja, har färgat mörkbrunt några gånger och det är också jättetjusigt. Men jag VILL HA FRISYREN JAG HAR SUKTAT EFTER SEN ETTAN. Svart och långt och dreadsigt. Så nu kommer jag banne mig färga det svart igen och stänga alla hårdörrar någonsin (jag tycker lätt att mitt hår blir tråkigt så jag vill ha alternativet att färga om och det är ju bara att bleka det och börja om MEN DET GÅR JU INTE för jag vill att det ska bli långt och det går inte om jag bara fortsätter bleka och bleka för jag har redan gjort det 5-7 gånger i år och det ÄR INTE BRA :andas: så om jag nu gör det här så är jag rädd att jag blir uttråkad och får panik för att jag inte BÖR bleka tillbaka och så är jag fast i dödsfärgen på håret :andas igen och må bra över att det inte alls behövdes skiljetecken:). Har hårfärgen hemma och ska köpa hår till att göra dreads imorgon och möjligtvis löshår och då jäklar gör jag det jag har velat (fast ändå inte) i fyra år.
 
Hår är viktigt. 
 

RSS 2.0