ksnf dtg dfzs

Sara har varit teknisk. Hon har tagit loss grejer från datorn och gjort rent dem så nu är datorn oroväckande tyst. Jag blir nästan lite rädd av att den inte låter. Goddamn den låter inte ens när man öppnar yoville eller något annat hemskt som datorn vanligtvis hatar. Yaaaay! och jag städar. det ni.

Kom btw hem från göteborg igår, det var jättemysigt. sov i lägenheten två nätter med Joakim som jag tycker så mycket om! Trasig VHS, snabbnudlar, judisk kyrkogård, te, sex, popcorn, promenader, bio, kakor, äcklig ketchup osv. Okej ett ord då, MYS.



Jag älskar dig.

Salut


Ja voudrais un bowler hat, s'il te plaît.
Angående bilden: Tjejen är bara för snygg.

Skolan

Dagen innan lovet skulle man klä ut sig eftersom vi inte är i skolan under halloween. Vissa gick verkligen in för det. Här är iaf några bilder, säg till om ni vill att jag ska ta bort
någon av bilderna.





























Det svävar

Jaag har fått ett stort behov av sötsaker som har gjort att jag har gått upp två kilo. Sara don't like. Det är verklige den där "åh vafan" attityden som gör det. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen annars, men te brukar funka. Bara det att te är dyrt (för att vara te) på skolan. Så jag och alex tänkte fixa ett testash såå vi kan dricka vårat te precis som vi vill.. i riktiga koppar! DAAMMIT, jag är trött och min buss går tydligen inte förrens nio såå jag har lite tid över nu. Okej, det jag tänkte göra från början:

Eftersom bilder brukar komma upp i större format här ska jag väl hålla på det. Här kommer bilden från i tisdags ... eller något liknande! + lite andra bilder.












bitterfittan slår till

Sara gillar: att slänga in "åh" så ofta jag kan när jag säger eller skriver något.

Sara gillar inte: (och det här är något jag har stört mig på länge) att verkligen alla ska skaffa sig oversized ray ban glaaasses. alla, tjejer med dyster gina tricot stil köper sig att par för att skaffa dig lite edge. goddamn, det var längesedan men det är nu alla vågar köpa sig ett par. LÄNGESEDAN! "risktakers" my ass. ja det är snyggt, men det är lika mainstream som tokio hotel var ett tag. jag blir nästan ledsen. VERKLIGEN ALLA! Nej nu får jag ryck.


så retro att jag svimmar

Jag och Alex fyndade härom dagen!
Varsit par billiga finfula solglasögon, jag tror jag är kär <3


Tristess

.. leder till ... konstiga saker, eller videos. Som den här! Enjoy, eller inte.


förtvivlan

hur i helvete kunde jag vara så dum, jag glömde. sex år och jag glömde ett av de viktigaste datumen i mitt liv. jag känner mig förjävlig nu för jag gör inte sånt. inte något som betyder så mycket, hora. jag måste dit i veckan, ursäkta om jag kommer vara helt opepp nu men det är svårt.


håår

Nu har jag sytt på clips på löshåret, bara hälften av håret gick åt så jag har massa över och billigt var det! Jag har också färgat hjärtat på slingan så jag får väl se om det feilar helt eller om det faktiskt fastnar och ser bra ut. Då är det copyright på den ni! Är lite missnöjd med längden på håret mitt... och grejen är att det bara är hmm ca 5 cm för kort men jag stör mig ändå D: det är små detaljer som jag inte klarar av! kan försöka byta ut en träns mot en längre eller något för jag är så busig. Tycker det blir så tråkigt med kortare hår bara, trots att jag passar bättre i det. åååååh ångest!




Men jag gillar min stenhårda t-shirt så jag är lite glads ändå, puss :*

RSS 2.0