cthulhu sleeps


Torsdag

Igår hittade jag en godisaffär som alla andra redan visste om. Men jag var ju i extas och sprang runt och slevade i godis i påsen. Sen försvann det relativt snabbt också. Jag såg The Ark för sista gången. Å andra sidan har jag bara sett dem två gånger. Men eftersom det var den sista så drog de på ordentligt. Älskade att de spelade den första låten jag hade hört med dem, att Ola bytta kläder x antal gånger och att alla i publiken sjöng i kör. Sen åkte jag hem och åt chips.

procreate and overpopulate



is it really so hard to make a new heart

sharing our love goes on a credit card
and we put paper and pen and we ask all friends
big plans for a new born gay creation

mensvärk mensvärk mensvärk mensvärk mensvärk mensvärk mensvärk mensvärk

Idag ska jag bara tycka synd om mig själv. Och ligga på mage. För jag kan inte ligga på något annat sätt, om inte fosterställning då. Vill slå lite på min livmoder men jag tror inte att det hjälper. Hundarna i lägenheten under oss skäller i kör också. Och rökarfarmor talar i versaler.

Jag får sitta och beundra lookbookbrudar och tumblrsidor till det lägger sig då. Piss. Det regnar ju åtminstone ute så jag missar ingenting. Vaknade fem i dag av den jobbigaste drömmen på länge, låg och grät i en halvtimme. Sen somnade jag och nu äter jag macka och dricker te för att lugna nerverna. På tal om ingenting.



03:20 fast egentligen inte

Jag är hemma från en nattpromenad med Sofia som slutade med regn och chips vid rimnersvallen. En nattmacka hade inte suttit fel, men oj varför får jag alltid ont i magen när jag kommer hem. Får börja ta med mig mina mål utanför lägenheten och sitta och äta i regnet istället. Jag tycker om Sofia, hon är lika hysterisk som mig och vi blir lika fagra på bild. Men är man snygg så kan man ju inte göra något åt det. Mer åt världen liksom.


CANON 101


Ciderfylla

Häromnatten (här om natten) klättrade jag bakom kylskåpet. Det var fint ända tills jag rev upp mina shorts, brände mig på elementet och insåg att jag inte kunde komma upp. Jag är helt amazed över att jag inte fick panik där inne. Kanske har kommmit över helva klaustrofobigrejen nu? Man kan ju hoppas. Eller så var jag full.

Just nu börjar det bli väldigt mörkt i lägenheten och cidern är halvfull. Jag är pank men det är okej.

RSS 2.0