Feets

Jag vet faktiskt inte varför jag lägger upp bilder på fötter med tanke på att jag tycker det är den äckligaste delen av en människas kropp.. men jaja. Det är ju lite ben ockå.








RÖÖ7UGWLRS

SKEHNRFKINASM LÖFUJWEKLHNTG8IAONK ERFÅK, DROWBS DCSUYG4RUJOENDATGSHRBONQA9S8YUCFHGBWPIEJHND 8IUBJ, Jag är arg för jag satt och gjord e en mattediagnos, enkelt och så.
en sen går min penna sönder och jag får sitta och skriva med stiftet. Vad händer sen om inte att folk börjar gå ut och SÅ BÖERJAR DÖRREN KNARRA SOM IN I HELVETE OCXH DET SKÄR IN I HUVUDET PÅ MIG. OCH DE GÅR INTE UT TILLSAMMANS SÅ MAN BARA ÖPPNAR EN GÅNG, NEJNEJ DE GÅR EN I TAGET VARANNAN SEKUND SÅ DET BARA KNARRARKNARRARKNARRAR RAAAWRWRWRARARARA Jag fick sånt lagg att jag sket i att göra klart :<

Tout simplement.

Den underbara väskan tog såklart slut (i vitt) innan jag hann köpa den, men nu har jag lite pengar öööver såå. ..


Ja/Ja?                                                                Ja/Ja?


Ja/Nej?

Väljer nog de svarta för jag egentligen inte gillar öppen tå och för de passar till så mycket mer. Dessutom vill jag inte vara feg och köpa ett par skor precis när de går ur modet. Visst blå skor är snygga men jag har väö inte jättemycket som passar så. Men mums på platå iaf, kärlek på modet liksom <3



You had your time.

Idag lyfte jag på häcken och tog lite bilder som jag har tänkt ta sen några veckor tillbaka.  SJälvklart blev det inte som jag tänkte mig alls bl.a. för jag inte kände för att gå ut i skogen men källaren duger tycker jag.. Aja, enjoy.


Favoriten, och ja den ska vara suddig.


Närmare


Föredrar en annan men.. lite mycket syns väl på den.






I färg, snyggare?




An orgy

















Fire, to start the war.

Här kommer bilderna från igår, några försök till att göra hdr bilder men eftersom det var blåsigt blev de inte riktigt exakta. Bracketing fails liksom. Sen är det några random också, enjoy.




Samma bild fast utan mitt fina "fire" filter. ehhe..















ah jag hade tråkigt när jag åt.. och... sånt.


Jag älskar min blodådra precis framför ögat som gör att jag ser sjuk ut <3






Project 1950

Ja nu var det så att jag skulle lägga upp några bilder från när jag lekte lite med kameran idag men det ville såklart inte mitt internet så jag får lägga upp dem senare .. eller om jag orkar förminska och sånt. We'll see about that. Ska få upp några festbilder också men tänkte jag kunde få tag på alla först så det lär också ta ett tag. Menmen, har haft ett jävla kul sommarlov måste jag erkänna. Bästa hittills helt klart så jag får toppa det nästa sommar. Imorgon ska jag handla med Ellen och Bettan, cheers.


Ines Zisko



Lycka till med allt nu!

åååh <3

Hej ge mig 500 spänn.


Sås..



Nu har jag fixat mina dreads så att de är kortare (med hjälp av typ fem tofsar men ja..) och så har jag lagt i mökblått i luggen så det passar med de blå dreadsen. Börjar trivas i det nu och Liza, jag tror att det stannar längre än tre veckor ;)

Zachary Francis Condon

Jag tänker lägga ut hur många bilder som helst på den här underbara mannen för jag är helt kär i honom och hans musik. Jag HATAR att de ska till way out west och att jag inte ska det. Iaf, bilder och en video så alla fattar vad jag menar. Pusspusspusspuspuspsuspdsknxmsf.


 









 





Yep, he can visit me anytime.

öh...

Imorse åt jag hästskinka tydligen... Lizas +pappa som hade köpt den och den smakade väl helt okej. Då har jag gjort något jag inte trodde jag skulle göra, visst det är tjöt om häst i hamburgare men nu var jag faktiskt medveten om att jag åt det. Jag menar, jag äter annat kött? fast som vanligt när jag äter kött eller något ser jag djuret srpinga på en blommig äng eller något. eheheh... aja

Omg it's a fucking dreadhead.

Hahhahah jag ser ut som en blo9nd bläckfisk eller något, håret är så stort att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag tror jag drunknar i det! Det är på tok för långt, ner till naveln. Gillar lite att det är så stort men det finns äl en gräns.. aja. välkomna missfostret <3 Men jag tänker i helvete inte ta ut det på ett tag för det tog sån tid att göra och sätta i. Sotppa i lite löshår där bak också.







urskta hur det ser ut där bak, men jag gjorde det själv så vafan. Ha lite överseende jag såg itne vad jag gjorde :'<

update: jag har fixat baksidan med lite löshår så det ser lite bättre ut (y)

Hattifnattar hamrar mig i ryggen.



Nu har jag gjort klart mina dreads, får se om jag behöver mer. De är iaf fina och mysigt fluffiga <3 Körde med hårfönen, fick begrava en under processen men jag klarade det. eheh. Vet inte om jag ska blanda ut med vanligt hår eller göra det "riktigt" eller vad man ska säga. Får se imorgon när de ska i, kan ju alltid ta ut dem om det ser ut som fan. Passar också på att lägga upp två bilder från i förrgår när jag tog mig mod och hoppade från berger i Lövviken. (stolt) För er som inte vet är det 6-10 meter gissar jag på... är inte särskilt bra på ögonmått. ajuste, mitt linne är snyggt <3


I'm making room for a brand new show



Idag har jag åkt till gbg, varit jäävligt effektiv (tillskillnad från bussarna jag tog), köpte hår och ett par snygga jeansthights. Nu sitter jag här, har drygat mig med dreads i några timmar och det blev bara 12 stycken tunna saker. Kan någon hjälpa mig fatta hur man får sina fluffiga dreads att fortsätta vara fluffiga  när man förseglar dom? (Jag kanvänder kokande vatten... och skulle kanske behöva en ny metod där med för jag bränner mig bara. Hårfönen är för klen, samma med plattången.) men som tur är har jag två paket till och lite fler dreads så det går nog bra. Har också blekt min brutala utväxt (därav den fagra bilden) så nu ser jag ut som... ja jag vet inte vad men bra är det inte.

Randomness.

                This video will make your eyes and ears bleed. Seriously.

random.

Nu har jag suttit och pillat med min design i brist på annat. Är dock inte helt nöjd men den är iaf förbättrad. har btw fixat min myspace också så checka in den här.

Ge mig gryning.





På begäran lägger jag upp en bild på min hårkalufs.
blont, blått löshår, blåa och svarta dreads. inte en big deal direkt

öh... längesen jag bloggade... vaknade halv sex imorse i ett fuktigt tält till tears for fears, plockade ihop mina saker och begav mig till busshållplatsen. fan jag borde gå upp tidigt oftare, är helt underbart lugnt och dimman ligger som ett täcke över ängarna samtidigt som solen tittar fram. sen tog jag bussen  från grundsund och gick av vid korsningen för att sedan gå någon km till hemmet mitt... i 11 cm klackar.  sedan åt jag lite, såg på simpsons och somnade igen. men det var en mysig fest igår, mesta av tiden.

tänkte plåga er med lite kassa mobilbilder från morgonen.



















kan ju avsluta med en lame på mig själv, puss.

RSS 2.0