Deviantart

Snart är det lov, jag vet inte vad jag ska ta mig till de sista dagarna eftersom jag bara försover mig. Har nog redan ställt in mig på att det är lov haha. Jag får btw pierca medusa så nu är jag lycklig! På min födelsedag men det är mindre än en månad dit. Excited, yes :D

Ajuste. Jag gjorde en bild nyss, lekte mest men ändå. Den gör sig bättre i större format så jag hänvisar er till deviantart där bilden finns! Puss och sånt!




Städmani

Nu har jag städat i flera timmar.. varför vet jag inte. Det började med att mitt rum var så skitigt att jag inte klarade av det, sen gick det utför. Jag har dammsugit mitt och två andra rum, städat köket, tvättat mina fönster, bäddat om sängen (i helrosa, hjälp mig!) torkat at allt som går att torka, gjort rent speglarna, röjt upp på skrivbordet, satt ut nya ljus, fixat med lite småsaker osv. Det enda jag har missat är att skura golven, och jag lovar, jag är jävligt nära att göra det med. Helt galet, ibland får man liknande ryck.. tur att jag inte äter mina gosedjur eller något iaf.

Joakim har i varje fall varit här i helgen, det var underbart <3 Jag saknar honom redan och det var bara några timmar sedan han åkte. Imorse tog jag lite bilder också, just for fun, sen är de flesta oredigerade också. Btw, vissa bilder är... mer seriösa än andra :>












Dinosaurien!



SKolakksndsnads'

Nu har inte jag bloggat på ett tag, har kommit på att jag vill skriva saker men sen har jag bara .. låtit bli. Så har jag pratat om det och inte bloggat om det. HAHA ett steg mot verkligheten! Vi ska se på ett tjusigt luciatåg och jag har lovat att filma så jag får skynda mig. Det blir så deprimerande att gå in på en blogg jag är missnöjd med.. öh men det löser sig. Arvika it is, familjen och kent kommer fick jag veta igår! Jaag kan lägga upp en finfin bild som jag gjorde i MDKn .. ehhe. ♣ jag har ont i magen också, jag tänkr gnälla lite för jag får trots allt det. gnällbloggen! Vet inte vad det beror på för nu har jag slutat dricka mjölk men det sitter kvar. Nu beror det antagligen på att jag är hungrig. Okej, nu har alla gått så jag får lägga ner datorn. Puss, eller något.


RSS 2.0