Ska skriva om induktionsproblemet men istället sitter jag här och ba:

Slice it up and dig in, let the funeral begin.
From the cage to the plate, their blood on your hands.

Wave goodbye to us all, leaving hell for the unknown.
From the cage to the plate, their blood on your hands.

Vampire in you.

Men i måndags var det fint


Det snöade väldigt mycket i måndags


Nytt hår också


Vardagsutopi

FinfinfinfinFIN onsdag, så fin att den har samma underhållningsvärde som en hel helg. Kom hem sju imorse och eftersom det var en torsdagsmorgon kunde man missta mig för en nykter tjej som var på väg till sin timanställning, fördelaktigt. Förutom att jag vinglade lite och höll på att gå vilse i tureborg, farligt.

Liza sov hos mig för att hon skulle jobba och jag skulle egentligen hem där vid den normala tvåtiden, men nej, så när hon vaknade och gick till tåget började jag ta mig hem. Tyvärr gick vi inte förbi varandra, det hade varit roligt.

Efterfest var det som höll mig kvar, så som det brukar vara. Det var fint, spydde klarröda tranbär medan Joel tittade på och också kommentera vilken ovanligt fin spya det var. Jag är tydligen dålig på att avgöra sexualitet också, för fy så fel jag hade. Pinsamt, speciellt när jag samtidigt blev flörtad med. Mycket pinsamt. I övrigt trevligt, uppskattade de stora skinnfotöljerna på balkongen. Ja, fin onsdag.


Drömrubrik


Såhär mycket

Snö var det imorse när vi skulle åka för att besöka mormor och Rolf. Helt sjukt, körde lugnt och så men var ändå nära på att få sladd några gånger. Tur att man är bäst på att köra bil liksom. Tog några bilder.


Kommer hålla andan till den tolfte

Vill verkligen in på psykologprogrammet men är sjukt orolig, har 19,95 i meritvärde men de som är helt säkra är de som har över 20,0 (högsta man kan ha är 22,5) och lägsta meritvärde för de som kommit in tidigare är runt 19,3-19,5 på de större skolorna, och jag vill gå på en större skola. Så ja, nervös.


Jul på Liseberg


Fina helgen

Och snart blir det jul på Liseberg! Och förhoppningsvis lite fet mat.. snuskbakis är vad jag är. Men pustervik med roller derby-tjejerna var värt det.


Dec. 01, 2012

Full och sånt, 90-talslåtar är alltid trevligt


RSS 2.0