Pinsamheter

Fy vad jag alltid känner mig ivägen. Inte nog med att jag redan var pinsam, jag gör det medvetet värre. Gräver min egen grav typ. Är förvånad över att jag ens har vänner. Testade för övrigt att hälla fun light i teet, var gott men konstigt. Min kudde är blå för jag la mig med blött/fett/nyfärgat hår och jag kommer nog aldrig ta körkort. Nu ska jag se på american dad och glömma provet jag inte har läst till.

m

Hur peppar jag? Sitter i mitt varma jävla rum och lyssnar påå... Pontiak Johanzon. Kul, men jag glömmer något. Vet inte vad dock.

Är åtminstone nöjd med att jag från och med nästa vecka är helt ledig på fredagar. Är ännu mer nöjd med att jag kanske nästa år kan utnyttja sovmornar, håltimmar osv. Lägenhet är inte fel nej. Längtar lite, ja.. kanske.

Remind me the story that I won't get insane

har inte rakat armhålorna på två veckor, tar på mig linne, tycker det inte ser så dumt ut men just idag känner jag inte för att avskräcka mina nära och kära. Torr, äcklig jävla rakning och nu svider det. Borde börja odla.

armpits

Fixade blått i det gula. Är förvånad över att det inte blev grönt/turkost.




M

Gött att inte fastna  på bild på et halvår, gött att jag fortfarande inte gör det. Men det är okej ändå.

Självporträtt ;2


Självporträtt





Albert On Acid - Safi Connection

Hey piggy

Hej fatty mcfatfat, ingen vill umgås med dig. Gå hem och gråt.

KUL1

Jag skrev ett otroligt utarbetat inlägg, var nästan klar och vad händer då? Jo jag kommer åt F5 eller vad fan det var och poff så är allt borta. Tänker då fan inte skriva om. Skyll på mina klumpiga fingrar eller blogg.se om ni blir förargade över att gå miste om min otroliga dag. Helst det sistnämda.

Edit: Hehehhehehehe.................... låg i utkastet, jag är bra.

Vampire och panorama.

Idag har det sett ut såhär i princip:
  1. Vakna, kalsvettig som vanligt.
  2. Gå up för att kissa, hör hur pappa hör mig och försöker smyga ner lite diskret, går snabbt in på mitt rum igen för att slippa konversera.
  3. Inse att det inte går att somna om, sätta på American Dad och se klart på hela säsongen.
  4. Tröttna, börja riva ut sängkläder på golvet.
  5. Bädda om, duscha, städa inklusive dammsuga med helvetets dammsugare som bara stänger av sig hela tiden.
  6. Spelaspelaspela. (Vampire Bloodlines that is, har insett att inga spel efter 2008 fungerar på min dator, tiral by error typ.)
  7. Frukost.
  8. Spelaspelaspela.
  9. Spelaspelaspela.
  10. Spelaspelaspela.
  11. Banan.
  12. Spelaspelaspela.
  13. Macka oich banan.
  14. Banan.
  15. Spelaspelaspela.
  16. Gå ut och fota vår fula trädgård (Som för övrigt har blommat upp helt utan min vetskap.) förmåndagens fotolektion, oh joy!
  17. Spelaspelaspela.
  18. Banan.
  19. Spelaspelaspela.
  20. Ut och övningsköra. Jag körde inte bara in i, utan upp ovanpå stenmuren. Kändes fint och så.
  21. Fixa skadorna på den skruttiga bilen.
  22. Spelaspelaspela.
  23. Pizzapizzapizzapizza.
  24. Redigera.
  25. American Dad.
Återkommande: American Dad, spelandet och bananerna. Allt för att glömma att det faktiskt är måndag imorgon.

Vad händer nu?

Följ min blogg med bloglovin

Tufft

F5 och F5 och F5 och F5 och F5, men nej.

Mitt te har kallnat.

Get fresh

Haha, det blir lite panikartat när man ska länka sitt nyligen uppladdade inlägg och inser att det inte har kommit upp än. Misshandlar F5 lite och hoppas på det bästa, ger upp och försöker igen en annan dag då det är högst inaktuellt.

Älskar Socialdemokraternas kampanj/strategi eller vad man ska kalla det. Alla partier ger lovord, 40 minuter till Göteborg, trevligare att åka kolektivt och lite sådant. Sen kommer man då till Socialdemokraterna. De bestämmer sig för att klanka ner på andra istället. Men fy så radikalt, detta måste vi uppmärksamma! Så istället (rätta mig om jag har fel, detta är vad jag har mött via reklam, media osv) för att visa vad de ska förbättra för att få väljarnas röster så kastar de skit på liberala (lite alt för liberala och kapitalistiska för socialdemokraterna åtminstone) partier. Hur går tankegången då? Det är som den feta ungen som börjar peka ut för att få sandlådan. Hha, vad fan är det ens? Nej men vi har ju inte så jävla mycket att komma med i dagen läge, med tidigare komplikationer och så så istället för att lägga upp en plan väljer vi att rikta lite kritik, slänga ur oss lite ifrågasättanden och allt för att dra uppmärksamheten så långt som möjligt bort från vårt partis brister. Det är samma skit som förekom tidigare då allt hat riktades mot ett visst parti som fick en hel del röster i höstas. Självklart nappar alla och tänker "nej men det är ju sant, det är ju skitdåligt där borta med SD och sånt liksom" eller "nej... rastister ska vi ju inte ha i vår riksdag, det är ju fel!" och på så sätt glömmer de bort att kolla lite fakta och blint följer de som har en vettig åsikt.

Nu lät jag väldigt anti och pro-sd, vilket jag heller inte är. Däremot tycker jag bara det är lite kul hur partier med bristande... ja jag vet inte riktig vad det är som brister så mycket att de måste ta till med fingerpekningar för att få röster. Haha, visst jag ser inte heller så mycket vinning i privata sjukhus men då kanske man ska förbättra det som finns istället för att tracka ner på nya idéer. Sandlådefasoner.

Har snurrat fast tepåsen i teskeden.

Drog bort pengar som egentligen inte finns till körkortet, ska försöka dokumentera och bli amazed över vart allt kom ifrån i slutändan. Just det, jag vet ju precis varifrån pengarna kommer och varför jag inte riktigt vill kännas vid dem. Bra att lägga dem på något vettigt då. Ska lyssna på Gloria lite till och ladda ner okristligt mycket musik. Bunkra upp nu innan jag har åkat lyssna på min favoritlåt fem gånger och så. Men det är lugnt, de måste ju tjäna pengar så de gör mer än går runt. Förstår inte hetsen kring ändringarna. Eller jo, jag förstår den men det är så idiotiskt. Är det alltså människor som inte förstår att ett företags mål är att tjäna pengar? Är det för bra för att vara sant är det nog det. Hur kan man då blir arg när man har fått snylta i flera år. Var glad att du får lyssna över huvud taget liksom. Ska lyssna på lite laglig musik till och sedan utöva dubbelmoral genom att starta x antal nedladdningar. Älskar mig själv ibland. Vem har sagt att man måste vara ett levande xempel på sin höga moral och politiska korrekthet.

RSS 2.0