steelseries 5H v2

Idag kom mitt headset och jag är glad som fan (bilden) Har lite problem med volymen och så men.


När jag upptäckte det blev jag lite besviken men behöll lugnet och var lite tuff (Y)

Snö... igen



Snön borde ge sig. Igår när jag kom hem från karaten snöade det lite, jag tänkte "okej då har jag mössa imorgon då." sedan möts jag av höga drivor morgonen efter. Jag missade också bussen pga att den inte hördes för snön så jag stannade hemma. Mådde inte så värst bra från början så jag är rätt glad över det. När jag redan var fullt påklädd tänkte jag att jag kunde gå ut i snö och fota lite, gick inte så bra det heller men någon bild kan det ha blivit.

Påtal om karaten graderades vi igår (torsdag). Det gick helt okej, kändes lite nervöst och så och jag klantade mig på någon rörelse. Sen blev kallade in för att få .. resultatet eller något och så fick jag blått band! Lycka liksom, sen matchar det håret :D Höhö.. blev jätteglad, behövde något sånt för nu är jag mycket mer uppåt känns det som. Kul vad små saker kan göra. Nu tänkte jag redigera några bilder jag tog tidigare idag och se om Elisabeth vill bli min fotomodell i snön till senare. Förhoppningsvis vill hon för hon sa det tidigera och då blir det riktigt fina bilder tror jag :) Puss :*

(Skulle egentligen ha lagt upp en annan bild men den krångla och under tiden hann jag bli klar med de från idag, iaf några av dem men jag lägger bara upp favoriten än så länge. Och ursäkta för naglarna, fick snabbt redigera bort det knallgula nagellacket jag hade på mig... det sabbade hela bilden.)

Fix you

Omg, jag har råkat skriva vitsippor istället för snödroppar, och har inte ens själv tänkt på det! Virrig som jag är. Nu ska det rätas till ^^

Dagenhar varit hyfsat produktiv och så... ska graderas i karaten imorgon. Blått bälte, awesome kommer matcha mitt hår! Förövrigt är jag fortfarande helt tagen av wall-e, just för jag hittade en söt video med klipp från filmen. Adorable helt enkelt!


Vår

Eller ja, inte riktigt men nästan :) Var ute och fotade en hel del idag och blev riktigt nöjd med tanke på hur längesedan det var. Fick mig en fin promenad också. Puss :*









Jag blev nöjd med nästan alla, speciellt den första för hjärtat kikade fram helt oväntat. Jag älskar också att många andra typ ögonbilder blev bra och så. Förutom munnen som hade typ rostat för jag hade vart ute i två timmar, kallt var det efter ett tag.





Liksom hej hej hej.


Och årets första snödroppar :D (som jag såg)

Och hej osminkade isterband :D

WWF

Lördagen den 28 mars klockan 20.30-21.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Hittills har otroliga 1500 städer i 80 länder anmält sig till Earth Hour. Och i Sverige slår vi rekord i klimatengagemang med minst 79 deltagande städer och kommuner.

La voix



Ja som de flesta antagligen vet vann den här. (Ja jag kollade på det) Hade helt glömt bort att den var med när den vann ... men ja, kanske inte har så bra öra för sånt. Hade vart tufft om snälla snälla hade kommit med ju men den här är också helt okej. Vi får ju kvala in varje år av en anledning så man ska aldrig få för sig att vi kommer med något bra ändå.

Fredag den 13:e


(Bilden är helt orelaterad)

Fredag den 13:e (fan varför såg jag inte på den filmen igår)

Jag gjorde en jävla massa kom jag precis på. Som Sofia skrev så tjusigt på sin bdb. "Haha, Sara fick läraren att börja gråta :O x''D" men det var inte lika hemskt som det lät. Jag och Ellen gick till kampenhof, från ingenstans kom någon som liknade Adam bakifrån så det blev ju helt. "ooj... vem är det?" fast jag vet itne hu han ser ut framifrån, därför behöver jag en skolkatalog. Han tappade iaf alla sina grejer i vattnet. Ja, så går det när man inte orkar stänga väskan!

Vi kom fram till kampenhof, jag hade lovat Liza att jag skulle köpa Ben & Jerry's till henne för hon bröt handen/armen/något för ett tag sen, men det hade inte vi tid med så vi fick springa till bussen. Den åkte självklart iväg när vi precis var framme vid den. Ellen blev hämtad medan jag och Liza stannade kvar. Vi köpte massa tjockismat, äta våra känslor liksom. Sen gjorde jag väl det konstigaste på hela veckan. En kom in och jag hade ingenstans att ta vägen (Ni som har sett borden utanför pressbyrån förstår vad jag menar) så jag resta mig upp, gick fram och tillbaka, hoppade och sedan röljde jag allt åt sidan och ruusade iväg åt ett annat håll. Sen uppfattade jag vad jag höll på med och lugnade ner mig, bekanta mig med några som stod utanför också.

Sen tog vi bussen och jag tröståt chips. Liza sa något medan hon drack och fick päroncider i luftstrupen så hon började hosta hejdlöst samtidigt som hon typ spydde... hon höll på och dö och min reaktion var "uusch *dunka på ryggen*". Herregud hon höll på i typ fem minuter :o Sen gick vi av bussen och började gå hemåt. På vägen hem stannade den snälla busschauffören (som kör skolbussen) bredvid oss och frågade om vi skulle med. Jag som låg lite efter sa "Neej neej, ååk du" Medan Liza sa "JA DET SKULLE VI BEHÖVA". När bussen hade börjat åka kom jag på att jag gärna ville åka med så vi stannade den och gick på, smart move liksom. Sen såg vi på film som Liza somna ifrån och jag var rädd som fan.

Ja fyfan vad jag ska skriva ibland. Puss :*

Schnee



och så fort man trodde att man blev av med skiten kom den tillbaka. snö är som syfilis, jävla snö. jag vill använda mina vårskor, okej? :< Var hos doktorn i onsdags för att kolla upp mitt magont, fick göra några prover. Bl.a. urinprov som var högst obehagligt. Doktorn sa att det inte var blindtarmsinfektion och det är ju alltid något, han sa att jag skulle låta det gå över och komma tillbaka. Så nu har jag haft ondare i magen än någonsin i fyra dagar. Kul, var iaf hemma så jag fick vila upp mig lite. Nu borde jag plugga på franskan till imorgon, puss :*

Sensation!



Jag lagade mat! Och det blev jättegott! Omgomg.

Som många vet är jag inte bra i köket, alls. Men idag lyckades det :D

Half underwater



I'm half my mothers daughter



Half accidental
Half pain full instrumental
I have a lot to think about

i see my mother in my face
but only when i travel

Hår.. igen



Så efter första dagen blev mitt hår LJUSLILA alltså ännu mer fail än innan. Jag blev sur och hällde i massa grön och turkos färg så nu har det samma fina färg som löshåret (bra att man kan hår liksom) förutom typ längst ner... där är det fortfarande lila. Som tur är döljer jag det med löshåret. Typ så ser mitt hår ut nu iaf, måste klippa löshåret för det ser dumt ut nu. Jag måste träna och sluta äta skit, ska köpa söta skor också :)



Avslutar med en klassiker, puss <3

RSS 2.0