Emmaboda

 
Har kommit hem från Emmaboda sen några timmar. Är utelåst men det är ingen fara, sitter på taket och tar det lugnt. Det var skoj och sådant, innehöll konstigheter, alkohol, bra band och massa UV-spex. Hela min kropp är trasig nu så jag måste ju ha gjort något rätt. 

Tyskland

 

Slänger upp massa skit

Har varit i Heilbronn, Tyskland, och hälsat på min goda vän Alma som har det så bra att jag blir så otroligt lycklig för hennes skull. Vi har druckit massa vin, förlorat helt otroligt mycket på super Mario, åkt motorcykel till fina medeltida byar, vandrat över massa fina vinfält och upp på höga höjder, ätit väldigt mycket pasta och pizza och åkt tripsdrills sjuka flumeride samt kollat på deras läskiga vaxdockor, bränt mig i den varma solen och inte badat en enda gång om inte badkar räknas. Jag tror att det var allt. Det var väldigt trevligt och väldigt fint och jag saknar henne redan väldigt mycket.

För att distrahera mig från det har jag druckit öl, hånglat, köpt kläder, gjort drinkar, ätit isglass, legat i gräset, gått runt i slottsskogen och tittat på djur och ledsna pingviner, grillat, ätit ananas och lekt med Beethoven. Och sen blir det Emmaboda, som också ska bli skojigt.


RSS 2.0