indian chai

... dricker jag ust nu medan jag kollar på family guy. Jag måste rkäna t jag inte gilar de nya men jag älskar hitler i det nya avsnittet :> en annan sak, i samma avsnitt (Brian Griffin's house of payne), såg jag något som jag störde mig på. är det bara jag som är helt bakom flötet eller har meg en stor bild på robert pattinson i sitt rum? stör mig i vilket fall.



-Wow brian you must feel like Hitler did after he wrote mein kampf.

- Welll we read it and we don't like it.
- Aw..
- We love it!
- OHOOOOOOOOO!
- AAAH!
- You got me!

purple acid



Den är så fin, så heter den purple acid också! Bör införskaffas

igår

kvällen blev inte riktigt som man hade  förväntat sig, hoppas allt blir bra sen

jag är en vampyr



Vad vill du? Men kom då. Jag är ju här och väntar på dig
Ett tu tre på marken, sitter och väntar modigt på sparken
Foten i huvet, gud vet vad som hade hänt om hunden
Hade varit bunden och inte kunnat komma och skälla i tunneln

”Men lilla gubben hur är det fatt? Du fattar väl att du måste stå upp
Och slå tillbaks annars kommer dom aldrig låta dig va”
Jag höll med husse och tog bussen in till stan där det lyser tryggt
Hela världen är så underbar på bussen in till stan
Hela världen är så underbar

Såg att det lyste, Hörde musik
Just där och då tog jag det som en invit
Men din blick var mörk och märklig där du stod
På den trasiga mattan bredvid okända skor

nä alltså, all färg i bilden bara försvinner när
man laddar upp den. vad är meningen egentligen?

so who's gonna watch you die?

det är hemskt när man ser på bilder hur man åldras. jag menar, man ser ju sig själv varje dag men ibland märks det att man ser äldre ut i ansiktet. nu menar jag självklart inte gammal, men .. äh, kom bara att tänka på det.



ska nog sova lite, och platta håret en gång till

kyss

too much today

brände nyss fingret på plattången, vet inte ens varför ag envisas med att plattta det på kvällen. det blir ändå lockigt på morgonen igen liksom så tid sparar jag ju inte.

imorse när jag gick till bussen upptäckte jag ett djurskinn hängandes på en snöpinne. jag bor på landet, så alla vet liksom.



det luktade blöt päls



men jag höll minen, eller?



det var lite halvruggigt ute fast ändå härligt på något sätt. såg gräsmattan när jag kom hem också, success!


prity sexy


hahaha hoppas det syns för jag skrattar en hel del just nu.
varför alla konstiga, varför just på myspace, varföööör?


omg, he's from korea!

right on

Kul kväll igår, drygt att man blir för full för tidigt bara och med min värdelösa mage så slutade det såklart med att jag vanhedra toaletten. Jocke fick bära mig hem, tur att jag har en stark man som tar hand om mig när saker och ting går utför! Vaknade runt halv sex igen, snöt ut lite spyor och tvättade bort diverse sminkrester. Nu sitter jag här med mina bakisnudlar och längtar efter en hamburgare. Kyss!

pansarhjerte

Åh jagg längtar så tills den kommer ut! Har läst ut Rödhake och sittter och skriver ett arbete till svenskan kring den. Ska nog läsa smärtans hus en gång till för att liksom göra det rätt iaf andra gångens. (Lyckades läsa böckerna i helt fel ordning så det tog bort lite av spänningen.) Sen blir det snömannen så är det bara den nya kvar :D Rekommenderar starkt Harrry Hole-thrillern..a, de är väldigt väl skrivna och kul at läsa.. trots att alla böcker egentligen bara är en sorts egoboost för författaren, lite som Jan Guillou. Äsch, tycker att Rödhake är en av de bästa, frälsaren är väl sådär... hoppas de inte blir sämre nu, lille Jo kanske har fått idétorka? Äsch, nu ska jag fortsätta arbeta.



Puss

Just smoke my cigarette and hush



Aw, den som hade sån fin kvalité innan bloggen.
men så brukar det ju vara, right?

Ja jag är ju ett emoluder




Jag skrattade.

Alltså.. nej. Jerry, med ... nej, DUM.
Jag tänker inte ens förklara, älskar när människor tror att jag är seriös <3

topshop

Ååh jag vill ha den men min storlek är "out of stock" och jag måste egentligen prova för min kropp är lite som den är :< Ångeest, tänker nog ändå köpa om de får in fler så får jag bara skicka tillbaka om den inte passar.



Robot unicorn attack

Omg, jag har fastnat. Just nu hatar jag extistenz.

Spelet är verkligen beroendeframkallande och efter ett tag börjar man nynna efter musiken också. Oh god, låten ska vi inte ens tala om! Jag kan den nästan utantill ju nu. INSAAANE!

Note to self; stop this foolishness.



Länk till spelet finns här.

spöken?

De senaste nätterna har jag trott att nicolette, eller pappa, eller kanske båda två har sovit ovanför mitt rum. Varför vet jag inte men jag har iaf hört stönanden, någon/några som har gått och möbler som har flyttats under natten. Så nu hörde jag det igen för ett tag sen och tänkte gå upp och kolla vad om höll på med, men båda var nere så jag frågade om någon hade sovit där de senaste dagarna (det är et gästrum atm) men nähänä. Ingen har varit där, i alla fall inte under natten eller på kvällarna. Jag hoppas att jag bara hör konstiga saker för ibland låter det som någon skriker i en kudde, eller bara i ett annat rum (som i rummet ovanför). Tror verkligen inte på sån skit men ibland undrar man ju. Det är kanske snön på taket som håler på så får jag för mig att det är något annat, man brukar ju oftast vilja förknippa saker med lite annat. Lite tråkigt ändå, tänk om jag skule haft ett litet spöke där uppe :>

Samma, tråkiga verklighet. Oh well, pusskram och sånt.



Ghost town.. nää, det är bara uddevalla. Hade glömt att jag hade den här bilden. gammal redigering iaf men det är ganska efektfullt att spegla något tråkigt.

disco

usch vill inte bli sån som gnäller på sina läsare för att de inte kommenterar eller något. räcker att jag horar ut blogen på bildagboken, hah, den är ju egentligen till för att jag ska koma ihåg vad jag gör... trots at jag bar skriver ner en tiondel av det . men vafan! Sen blogg.se började lagga så kollar jag in på statistiken kanske varannan veckan .. öh, poängen är att jag inte bryr mig om hur många som läser den. men! jag brukar själv få lite ångest n är jag ska kommentera för jag inte har något alls att skriva, men kommentera gärna ibland :> mest för det är kul att logga in och se "1 ny komentar! grejen på startsidan :>

älskar att mitt tagentbord laggar så jag skriver som en tolvåring <3

little buddy little

Äsch jag blev så ivrig att jag inte kunde låta bli att greja med bilden.
Såå här är den, ser så liten och scene ut :>





Tittut 8>

cruel town

Har varit i Göteborg med söten och i torsdags hade vi dessutom varit tillsammans i 7 månader. Det ni! Jag köpte mig en jättefin t-shirt med två tigrar på, hårfärg, ny tunnel (för min andra försvann i badhuset) och ett hopprep. Eftersom jag aldrig gör någonting och inte orkar börja inågot nytt tänkte jag att jag kunde hoppa rep lite då och då. Eftersom jag omformaterade datorn så fick jag installera om photoshop och då försvann självklart mitt camera raw plug-in och jag hade självklart ett helvet med att leta upp det en gång till trots att jag borde ha lärt mig. Jaja, skaffar väl noise nija snart om det behövs med. Jobbigt att installera om allting igen :<

Jaja, här är en bild från igår iaf. Har precis färgat turkost i luggen och satt i turkosa extensions as well så det kommer väl upp en bild på det imorgon. Puss



trixdata

Såhåjaja! Nu har jag färgat löshåret brunt också, tyckte det var lite onödigt att köpa nytt när jag hade tt hel/halvt och oanvänt paket med blont hår. Det ser lite gråaktigt ut för att jag färgade mitt hår en gång til, eller ja, Elisabeth färgade på mig. Hade förövrigt glömt några blonda slingor, så kan det gå när man färgar på sig själv. Ska vänta på att håret ska torka helt sen ska jag klippa till det och kanske ta några bilder. Har blivit lite opepp på egobilder senaste. Jaja, eller vänta! Tar nog bilder när jag ör helt klar och har fått i det turkosa. Pusskram!

RSS 2.0