Lazy Oaf

Har äntligen fått min fina mössa från Lazy Oaf, ska gå runt och vara skrikig och mönsterig så länge jag orkar. Fint. 



Du vet man darrar och man skakar helt okontrollerbart Tål inte sol man blir en mörkrädd vampyr Här kommer bot här kommer bättring med ett underbart liv i släptåg Nu jävlar är du fri

Jag kunde se dig under lindarna
där höstens sista vindar blåste löv
som irrbloss kring ditt hår
Jag vet att det är här du ska försvinna utan ett spår

Jag kan höra 7 miljarder sköra stråkar stämma upp
Inför en allra sista konsert
De spelar ett slomo-requiem för en dröm
om ett liv som är mer än såhär

Jag ska vara som bergen
Jag ska vara som vattnen
Jag ska vara som färger
som bara syns på natten

Jag var på sittning precis



Och Olinde var utklädd till lejon och allt hon gjorde såg så jävla argt ut! 



Dricka drinkar 


Klä ut sig 

Ja allt var argt, helt fantastiskt! 

Jag såg ut såhär förresten: 

Hade 20 minuter på mig att komma på något, så det blev kladdig leopard med vanliga kläder. 

Alltså, ååh.

Jag gjorde något som jag aldrig hade gjort igår kväll. Jag somnade på spårvagnen och missade min hållplats (!!). Aldrig hänt förut och jag har alltid kunnat vara den som säger att "nä, jag vaknar alltid per automatik, och om det nu mot all förmodan skulle ske så vaknar jag vid nästa hållplats."

Och det var det jag trodde att jag gjorde när jag vaknade, vid östra sjukhuset ska jag tillägga. Att hon som körde vagnen hade varit så snäll och kommit ihåg att jag skulle av vid härlanda, så som de gjorde när man var liten. Men icke! Jag var vid östra sjukhuset och klockan var fyra, eller kanske fem, min mobil hade dött så jag var inte säker. Arg som jag var sprang jag iväg hemåt, som ett hyperaktivt barn som inte fick som hon ville. Men sen blev jag ju trött och fick ont i fötterna så jag tänkte att jag ändå skulle kolla om det gick någon spårvagn, eftersom det faktiskt var fredag och så. Och det gjorde det! Sju minuter behövde jag bara vänta, fint!

Men jag var fortfarande sur, det var ju västtrafiks fel att jag missade. Så jag kissade i busskuren i ren revolt och satte mig sedan strategiskt vid bänken längst bort för att ingen skulle kunna koppla mig till dådet. Och vad gör jag mer? Jo jag somnar, igen(!!!!), vid hållplatsen. Men jag hade jättetur och vaknade precis så jag hann med.

Så allt var löst och bra! Bara en liten extratur för att se sig omkring sådär i natten. MEN NEJ! Jag somnar för tredje(!!!!!!), tredje gången! Och missar min hållplats, härlanda IGEN. Vad har hänt med mig? Jag som behöver vissa saker för att kunna somna, hur trött jag än är, bara somnar lite hit och dit. Konstigt. Jag lyckades i alla fall vakna vid redbergsplatsen och sprang hem därifrån också, fortfarande arg. Hoho! Sen när jag väl kom hem så somnade jag med kläder och allt på klädhögen på sängen. Spännande kväll! Kan tillägga att det var efter movits! Och eva-lottas födelsedag och en konstig kväll på jazzhuset.


RSS 2.0