a moment of clarity



Miu Miu collar

Made one! Blev helt galen när jag såg Hanne Gaby Odiele ha en så jag gjorde en liknandeee. Knapparna är helt åt helvete och den har blivit lite stel men annars är den finfin <3 Klippte av kragen från en skitful H&M-skjorta, klippte ut papper för att få den lite längre formen ooooch klädde över med nytt tyg! Händig jag har varit det senaste. Allt detta gjordes till "Disneys Bästa!" haha. (Ååååh gud nu började Rosa Elefanter från filmen Dumbo <3) Äsch, jag sparade 2000 spänn iaf om jag ens hade hittat något bra ställe att köpa dom från.


Tröjan är ett fynd från Beyond Retro.

Karen Walker

Ett par Karen Walker sunglasses hade verkligen inte varit fel att ha men jag är inte riktigt den personen som lägger flera tusen på solglasögon. Eller om jag hade råd skulle jag självklart köpa upp ett helt lager men nu är jag inte riktigt så rik, speciellt inte när jag har hållt mig borta från sommarjobb några år nu. Men när man inte har råd får man väl köpa en billigare variant, för några månader sen började Glitter sälja runda bågar. Dock vita så jag tog mig en pensel och lite akryl för att piffa till dom.


Karen Walker                                             Sara Hammars tattiga lösning

Vill så gärna men jag lyckas lägga pengar på så mycket annat. Så om någon vill köpa ett par bågar från hennes vårkollektion (släpptes runt maj någon gång) Sun Gods blir jag en himla himla lycklig chey. Nejmen seriöst, älskar verkligen de på mittenbilden. Nu ska jag sluta spy ut tel non-sens. Kyss!







RSS 2.0