Spännande väder

https://cdn2.cdnme.se/856498/6-3/pic_512f361a9606ee2cae924a2b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/856498/6-3/pic_512f3659ddf2b369779ce3ca.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/856498/6-3/pic_512f3660e087c368aeb3361f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/856498/6-3/pic_512f3667e087c368bd065cb5.jpg" class="image">


Ny arm


Möblerade om

Nu ser det barnsligare och mer provisoriskt ut men jag gillar det


Feb. 23, 2013

Tentaredo med tomater och tentaklar med alla tomater i behåll


Jag vill hu bara gråta och krama honom och trösta honom och gifta mig med honom och bädda ner honom och säga att allt kommer bli bra för honom i livet


Tre dagar till tenta

Idag vaknade jag för sent för att gå till studiecirkeln vi har skapat, men jag fick pluggat lite på egen hand i alla fall. En och en halv timme är mer än vad jag brukar göra på en hel vecka så, ja. Förberedd kan man säga, typ ja. Alex tatuerar sig och jag ska köpa kattlåda med tak för Beethovens bajs luktar.. ja, bajs. Mycket bajs. Tur att det inte når till min fri-zon i alla fall, vardagsrummet.. ebhehhhehhdh. 
 
Så, bilder:
Jag har först och främst så mycket wakame att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Är jätterädd för att jag ska tröttna efter en dag och inte äta det på tusen år. Men nej, det händer inte. 
Jag köpte också en väldigt fin jacka som tyvärr ser hemsk ut på.. så den hade jag tänkt skicka tillbaka, men sen insåg jag att det kostar alldeles för mycket att skicka till Kina. Så jag sålda den på tradera, inom 24 timmar hade jag fått mer för den än vad jag hade betalat från början, hoho! Nu kan jag köpa en annan jacka att mysa i.. som jag tänker prova först. 
Nästa bild är på en sjukt läskig hand som finns med på mina fantastiska nya byxor. Den bara är där, utan arm och utan syfte. Sen är den krokig också, usch. Och resten är på samma byxor, ur lite mer smickrande vinklar. 
 
 

Svanar och muffins


Feb. 19, 2013

Haha men usch vad klämmig och käck man blir. Är det bara för att det är blogginlägg som det blir så? Mår ju dåligt när jag läser igenom vad jag har skrivit.


Start a fire

I like burning houses down, and factories as well.
I like burning anything, it's the truth I tell.
Libraries and museums, both of them have fell,
I like burning things, burning things is swell.

I would like to start it as a fashion trend,
Amongst the young people, then the world might end.
Wouldn't it be fun, to ring the funeral bell,
On our civilization, and watch it burn in Hell.

Start a fire, start a fire, start a fire today.
Burn it, burn it, burn it, burn it, burn it all away.

Fire! Fire!

In the summer I like to go to the country side,
Where I burn a forest down, I watch it burn with pride.
Isn't nature wonderful, it makes things so dry,
Burn it, burn it, burn it, burn it, burn the country side.

Start a fire, start a fire, start a fire today
Burn it, burn it, burn it, burn it, burn it all away.

Fire! Fire!

It makes me feel so sad to see young people dance,
They could burn the discotheque down, they've got every chance.
Then they'd get themselves into the news,
Burning things, burning things can make you famous too.

Start a fire, start a fire, start a fire today
Burn it, burn it, burn it, burn it, burn it all away.

Fire! Fire!


Hej hej hej

Det är spännande att vakna upp till tjuten av vuxen man, speciellt efter en mardröm. Jag fick på mig kläder i alla fall.


Massa mat


Inte min dag idag

Ja jo, är nu officiellt av med alla digitala bilder jag någonsin har haft i min ägo. All musik med för den delen, filmerna kan jag klara mig utan.

Och det är ju tråkigt, men jag hade kunnat vända på det och se det som ett framåttänk, slipper se tillbaka så mycket OM det inte hade varit så att jag missade spårvagnen (och tåget till Uddevalla) för att jag glömde min alkohol vid dörren OCH OCH OCH att när jag gjorde ett andra försök (till buss den här gången) glömde cigaretter, vantar och tjocktröja. Jag får hoppas att ratatat och mina trevliga vänner botar min olycka när jag väl är framme.


Having dumplings and popcorn for dinner on a relatively lonely valentines day.


Hjälp

Har hamnat i en sjukt jobbig matkoma, vilket kanske var förväntat med tanke på hur mycket jag har ätit men ändå. Hjälp.. Har ätit typ tre middagar idag, här är i alla fall en av dem.
(Var så sugen på thai så jag gjorde en egen version, och ja.. Pilgrimsmusslor och potatis går väldigt bra ihop.)


Bilder från igår idag


Tur i oturen

Blev två timmar sen till föreläsningen, men det visade sig att föreläsaren också var två timmar sen så jag kom in precis när alla andra hade satt sig. Flyt man kan ha


just det

Besökte Kings' head igår med klasskamreter, det var trevligt. När jag gick hem hade det börjat snöa och jag var missnöjd. Daniel följde med mig hem förresten, var inte så glad över det heller. Det var ganska otrevligt faktiskt. 
Jag vet att han ser lite oproportionerlig ut men det var han, lovar. Skyfall-grejen är hans ensemble, det följer med honom vart han än går om han vill. 
Jag hade det dock mysigt hemma en annan dag, men jag vet inte vilken. 

direkt från internet

Jag gömde lite pinsamma bilder från facebook och eftersom de flesta låg långt bak (tack och lov) i tiden så fick jag tid att gå igenom lite gamla som inte var fullt så pinsamma. Har ju blivit av med alla mina bilder nu när hårddisken har bestämt sig för att sluta fungera så får ju spara på det som finns. 

Feb. 04, 2013

Butlers efter stängning fast det inte är stängning för att en är kompis med han som stänger fixar och har sig är speciellt. Det är mörkt, alla tv-apparaterna avstängda och bars vi här. Mysigt, men väldigt konstigt.


Feb. 02, 2013

Fiezta spårade som attan igår. Motsatsen till hur det vanligtvis är. Funderar på om det har något att göra med att till och med 95orna får vara ute och gnida sig på både väggar och människor.

Något vi dock inte förväntade oss var att en tjej tar sv sig allt hon har (förutom bh och string då) och slänger sig kring strippstången som ett äkta proffs. Och att hon sedan inte blir utkastad men att alla killar som vill vara roliga och göra något liknande blir utslängda och möjligtvis nerslagna lite längre ned på gatan.


Feb. 02, 2013


RSS 2.0