Marilyn Monroe





JAHA nu ska bloggen börja lagga också, jävla nödvändigt. Jag kan iaf inte få upp den tredje bilden av någon anledning. Försöker väl senare igen. Tänkte iaf att man skulle kommentera vilken man gillade bäst av de tre. Den första var för att få det att vara lite gammaldags (fast med färg) medan den andra bara var ... där och typ så som jag brukar redigera. (Lättast) Sedan den TREDJE som inte verkar vilja komma upp var svartvit, med brus och typ ett lager som gör att det ser lite ut som ett slitet foto. Lite mycket kontrast för att se gammaldags ut tycker jag men. Försökte lägga upp den för miljooonte gången nu men nu skiter jag fan i det. det är BLOGGENS FEL att ni missar den. SÅ. Jävlar vad lättirriterad jag är. Ska lägga upp bilden på min finfina outfit nu. SEDÄR DEN funkar. Men inte den andra. Nä jävla skitbild. Aja, jag hade iaf ingen klänning som var riktigt Marilyn så jag lånade Elisabeths kjol som jag satte fast meeed mitt multifunktionella hippieband (y) Såg att marilyn, på en bild, hade ett halsband sådär kort med svart band med något hjärta i. Jag var händig och tog mitt bärnstenshalsband. Det fick duga. Folk fattade att jag var Marilyn och det var ju huvudsaken. Är gött nöjd med håret btw. Tackar för en trevlig kväll och så, det var verkligen skitkul <3 Bilder kommer upp närt jag får.



(Näsan platsade inte, fyfy)

Linn



Linn är snygg <3

AHMAIHGAAAHWD!

Rammstein kommer till Danmark, 15/12-09.. jag ska fan dit! Biljetterna kostar ca 2000 men det är det nästan värt.. öh jag vet inte. Nu när jag inte har sommarjobb kommer jag vara pank och så men jag får se. Det är i alla fall något jag ska göra i mitt liv! Ska snacka med Elisabeth också. EPIIIC liksom.



TOTAL



"Don't talk shit about total!!"


HAHAHAHA


Omg jag vet precis vart några i vår klass (nu nämner jag inga namn!) har fått
sina stylingtips från! Så jäääva klockrent att jag dör, likheterna är slående! HAHAHAHA

Helvete..

Jag trodde det var slut nu eftersom jag grät hysteriskt igår men nänä för här kommer det igen. Ibland känns det verkligen som jag bara ser levande ut men egentligen är ett tomt skal. Fitta kan inte ens andas normalt... jag mår inte så bra just nu. Därför tänker jag vara emo och beskriva mitt humör med ett citat. Nu ska jag hyperventilera.

Those who are dead are not dead
They’re just living in my head
And since I fell for that spell
I am living there as well

Alice




Imorse dog min söta Alice, tro hon fick en stroke eller något för hon kunde inte gå. Märkte det igår när jag kom hem från skolan men jag var inte hemma i torsdags så det kan ha hänt då också. Så igårkväll grät jag som fan för att sånna här saker alltid får mig att tänka på massa annat. Jävlar vad ensam jag känner mig, trots att jag opmgivs av människor finns det bara några jag släpper in, på riktigt. Ni vet vilka ni är och jag är glad att jag har er. <3 Känns så jävla dumt att sitta med random kärleksförklaringar till några men ja. Känner att jag behöver skriva av mig. Och varför dör alla runt mig, jävla söta råtta som ska påminna mig om allt.

Lunettes de soleil



ÄNTLIGEN, nouvelles lunettes de soleil! För stora, för rosa, vad kan gå fel?
Tack för mig *gör samma gest som på bilden*

à la campagne








Livostin ögondroppar





Har vart fint väder hela veckan nu, älskart <3 .. fast pollen kan jag klara mig utan. Har blivit allergisk som fan just det här året också så jag tar hela skiten varje dag i princip. (nässpray, ögondroppar, tabletter) Fast fdet är lite kul att nysa hela tiden.. som när jag går runt och hickar så högt som jag brukar göra. Igår var jag hos Liza för hon fyllde år, det var kul. Sen såg jag på en konstig film också. Wrong turn var det va? Den var iaf lite strange eller bara som många andra skräckfilmer. Men några gånger blev jag lite rädd måste jag erkänna. Idag har jag typ kört volleyboll på morgonen (förmiddagen) åkt hem och klippt gräset. Ja lite bilder tog jag också, okej. Imorgon ska jag antagligen till gbg med Moa, Bettan, Sofie och Johanna. Ska försöka hitta en snygg bikini, de har aldrig det jag vill ha :< Men det blir nog kul också, alltid party med dom. (Y)

RSS 2.0