Skönhet



Nu när jag har gått in dessa skönheter läggs de i ett paket och jag får inte använda dem förrens jul. Haha jag kommer dööö.

När inget tyngde ner mina axlar




Jahaja


"för gillade jag tokio hotel men johan slår ju alla!"
"Förr gillade jag tokio hotel, men nu gillar jag både tokio hote och johan palm :D heh"

HAHAHAHAHAHAA OMG, det säger ju en del.

Aja, nu har han iaf åkt ut men det var många talanger som fick offras för att hans fans äntligen skulle ge sig. Alltså... damn.

Melankolisk

Jag tycker inte det här är kul längre. Den vanligaste frågan jag får är "kan du hjälpa mig med en bild/göra en bild åt mig?" . Från vänner också. Jag känner mig så utnyttjad. Varför får jag inte frågor som "hur är det?" och sånt. Alltså standardfrågor.  Det är klart jag är bra på photoshop men det betyder inte att man har någon rätt att utnyttja mig som vän för att få ett ärende gjort. I feel exposed but I'm supposed to feel that because this is my exposureblog. (?) För när det är det enda de är ute efter är inget kul alls längre. Inte alls. Tänk dig själv att någon är extra snäll för att du ska typ.. ut och handla åt en trots att man egentligen inte vill. Sånna rågor får mig att vilja skita i allt så jag slipper få sånna frågor. Man känner sig bara värd något för att man kan göra det åt dem. Kul liv liksom. Nu ska jag gråta och äta en banan.

Jag ska flytta till snopptorp


Denna hamnar ...

Denna hamnar på min önskelista, myycket snyggare irl!
Denna (eller ja, helst ett par) hamnar på min önskelista. Får antagligen köpa en julklapp till mig själv. Så står jag där i kassan. "Kan du slå in dem?" "Jaa men var det itne till dig?" "Jo en julklapp till mig." Ibland framstår jag som en såextremt mobbad person utan några som helst vänner xD.Btw, they look waay better irl! <3

Helvete

Alltså... det var en del pengar... för mig iaf. Minst 1000 beroende på vad jag väljer och sånt. Om det säljer bra får jag 7000. Is he for real? I don't think so. Haha lol... han kan inte vara allvarlig. Han har skrivit långa långa meddelanden om erbjudanden och skit. Litar inte på det. Visst jag förlorar inte mycket genom att skicka in en bild men ändå. Jag är alldeles för osäker på det här erbjudandet. Fitta :D

Jaag...

... vill ha långt brunt hår. MEN, jag måste vänta tills mitt hår växer ut så jag kan klippa en snygg frisyr och framför allt klippa bort det slitna.. vilket är typ halva mitt hår. Tråkigt, så det händer väl om ett år eller något . Aja. Jag ska köpa skor idag. De blir ett par fluffiga bruna. BRUNA, på mig. Jag som vill ha färgglada thights. Aja jag får skippa det i vinter. Det är ju trots allt vinter så. Uhu. Alla är så negativa idag. Bild är kul om man vill lära sig!

Fuck it, fuck you.

Stupide imbéciles, I'm so over some people.

Helt random


Llama song!

BUT
YOU'VE
GOTTA
LOVE
THE
CAR.



Okej först och främst har jag infektion i öronen och jag hatar
det. Varar och gör asont när jag tar på det. (inte med fingrarna
det är så jag får mina infektioner) Fan att jag inte kan sluta pilla.
Sen blir det nog inget med modelljobbet heller, just för att jag
antagligen inte kan leverera och för att jag inte känner för att
ödsla tid på det. Får ju inte så bra betalt att det är värt det. Mitt
rum ser iaf lite lite bättre ut nu sen jag rensade en hel vägg och
satte upp några vinyler och sånt. Sen gillar jag det trots färgen
kom jag fram till idag. Kom liksom in i rummet och så var det
varmt och luktade sött. Typ blommor. (Är nog min deo eller parfym.) Mumma! Fast nu ligger
min jävla målning här ivägen. Gjorde den i sjuan och vet inte vart jag ska göra av den. Kan
ju rama in den men what's the point. Haha kan ge den till min fanatiska farmor. (Det är en
bild på big bang, alltså den vetenskapliga skapelseteorin.) Då blir hon glad på mig. Haha,
men nä jag vill gärna få lite julklappspengar. Jag ska skaffa mig vinterskor imorgon, kom
på att jag frös väldigt om fötterna så jag får hitta något. Stöder inte modet iår eller förra året
så jag får väl se om jag hittar något. Annars blir det yetiskorna från din sko. De ser ju varma
ut i alla fall. Aja, pusshej :*

Jag har tänkt...

Jag har tänkt på en grej. Skapelseteorin. Jag diskuterade mars med pappa för några dagar sedan. (Han är jävligt bra att diskutera med) Det här är svårt att skriva ner eftersom det är en disskusition. Men ändå.

Eftersom NASA skickar ut kameror som tar bilder på mars och vi har tagit jättetjuusiga bilder på mars och vi vet nu att det antagligen har funnits en atmosfär och vatten. Ett utdött ekosystem. Men nu är det så att mars är en död planet. Det HAR funnits vatten, det HAR funnits en atmosfär och kanske tom liv. Mars är en död planet så varför ska vi rädda oss hos en planet som är i ett sämre tillstånd än jorden.

Sumererna visste en hel del om rymden, och de har en ritning där alla planeter går i par. Jorden och mars är ett par. (jupiter och sarturnus osv.) Varför visste sumererna så mycket om rymden? De kunde inte se hela solsystemet genom att bara se ut i himlen. Ändå har de ritningar på solsystemet som är exakta. Och att mars och jorden är ungefär lika stora och ihopparade kan inte vara en slump. Eller? Att våran första instinkt till räddning är Mars är helt naturligt eftersom den är närmast och mest lik jorden. Fast lika död som vår jord snart kommr bli. Sumererna kallade sina gudar för ... öh ja jag minns inte namnet men de två orden som sammanbinder alt betyder ungefär. "De som steg ner från himmelen." För sumererna såg inte sina gudar som odödliga gudar utan mänskliga fast odödliga. För myror är väl vi odödliga? Eftersom att så många myror hinner dö medan vi lever kvar. Alltså var gudarna människor som hade levt länge och tydligen "steg de ner från ovan". Oj nu börjar mycket falla på plats.

Till teorin:

Jag tror att Mars är vår använda planet. Att gudarna steg ner från ovan och att sumererna visste så mycket som solsystemet är inte en slump. Jag tror att Mars har varit som jorden, ett fungerande ekosystem. Där vi människor bodde (Screw the marsians.) och hade en kollosal teknisk utveckling precis som vi kommer att få om många år. (And look were we are now.) Därför visste sumererna så mycket! Vi människor hade forskat i många många år för att tillsist skapa en farkost stor nog att få med "de viktigaste människorna" som sedan steg ner till jorden. Deras barn kallades sumererna och föräldrarna lärde dem om solsystemet eftersom de hade teknologisk utrustning på mars som kunde bevaka hela solsystemet och vad som hände. Människorna från mars levde länge och lärde det som kom att kallas sumerer. Eftersom det inte fanns mycket teknisk utrustning på jorden fick sumererna rista in det i väggar och på cylindrar som de rullade mot väggar. Som vi människor hittade efter många år.

DET ÄR MIN TEORI. Dt är inte din, jag tvingar den inte på dig men det är vad jag tror. Nu fick jag inte med alls så mycket som jag ville och det är inte alls lika välformulerat och fint som jag ville. Inte alls lika trovärdigt som det skulle ha varit om jag hade kommit ihåg de summeriska namnen men det har skrev jag snabbt innan skolan så håll till godo... tror att jord var ankh eller någe på summeriska. Fan då.

End of story.

Okej nu ...



Okej nu när jag har hållt på med koder i några timmar och missat att göra tusentals olika saker så är min presenation typ klar. Fortfarande några grejer jag vill göra men vet inte hur så. Är försent för mig att dra fram färgburken och fixa väggen nu men jag görnog det ändå

Salut tout le monde!


Eh jag skaffade mig en blogg. Har inte riktigt fått ordning på min design än men jag försöker!

RSS 2.0