Helvete

Alltså... det var en del pengar... för mig iaf. Minst 1000 beroende på vad jag väljer och sånt. Om det säljer bra får jag 7000. Is he for real? I don't think so. Haha lol... han kan inte vara allvarlig. Han har skrivit långa långa meddelanden om erbjudanden och skit. Litar inte på det. Visst jag förlorar inte mycket genom att skicka in en bild men ändå. Jag är alldeles för osäker på det här erbjudandet. Fitta :D

Kommentarer
Postat av: Ines

oj, det låter major! :D

men vem är snubben, för grejen är ju just det om det är sant att han betalar. var säker på det innan + vad ska bilden användas till? om det är en seriös sak eller ej. inte så kul om det visar sig vara en person som "snor" bilden & säger att han tagit den.

ta reda på om det är en seriös person tycker jag :>

om det är det, slå till.

2008-11-26 @ 15:53:44
URL: http://whipstickagostop.blogg.se/
Postat av: Sara

Jo, han sa att han betalar genom paypal och det är ju säkert. men öh jag kan inte paypal alls. Så jag vet itne riktigt. Jag ska skicka in en bild där jag har gjort så lite som möjligt eftersom det är han som ska greja med den. trots att det är min bild bryr jag mig inte så mycket om just vad han göre med den eftersom det är han som grejar med den.

2008-11-26 @ 19:47:47
URL: http://makenai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0