gOTT NYTT ÅR!

2011 nalkas och vi tar det alla med en klackspark, gott nytt!


Någon som har lite vitt vin?

Vårat är nämligen slut och jag hatar mig själv lite medan jag lyssnar på Sepembers senaste hit!!!!!!! Heiheoh. Fy vad hemskt, men det är som musikaler och tillhörande tracks. De bara sätter sig som en liten blodigel och släpper inte taget till man försöker stänga ute med annan musik eller helt enkelt sätter på den otroligt simpla kombinationen av beat och catchy meningar. Den är väldigt kort också. Märker ingen att den bara slutar mitt upp i allt eller är det så att de spelar den om och omigen på klubbarna? Jag vet dock inte. Är ju inte 18 än, haha FML. Åh tack och lov nu kom Slagsmålsklubben till men räddning med en låt som sätter sig precis lika lätt men åtminstone inte har samma irriterande sooound.

Har nog gått upp 243564356798654356 kg under julhelgen och mer blir det väl. Älskar mig själv ibland. Hejdå <3


Lookbook for 2011

Ge mig gärna det här efter snön har smält, eller innan. Det är okej liksom.

Hah känns ju inte jättekul att se på alla fina utstyrslar av bland annat Matthew Williamson och Alexander McQueen när min mage putar ut minst en halvmeter mer än vanligt. Dumma dumma julmat. Fast å andra sidan skulle det ändå aldrig hända. Tomten, i år vill jag bli rik. Bara lite rik så jag kan köpa alla kläder i världen (och en kroppsstrumpa till min gravida putmage). Haha nej jag ska sluta  gnälla och istället änkte jag plåga er och lägga in ett par favoriter. Så jag har de någonstans om min dator kraschar... typ fast nä. Vill bara dela med mig av alt det fiina. Lovelovelovelove!


Nu när det fortfarande är kallt ute liksom.




Typ såhär ser för övrigt min "nyårsoutfit" ut,
fast bugdetversionen som faktiskt inte alls är lika fin.






Fast något såhär fint kan väl jag inte ha innan juli, kul.


Haha de sista två är ju helt osammanhängande men jag ville bara få ut alla.


Mellan ätandet och tv-tittandet liksom

Jag känner mig så klassisk och julig i min blus så jag är illa tvungen at dela med mig. Skulle toppat allt med en brosch om jag hade någon fin liggandes. Men inte då. Får daska en bit skinka mot bröstet istället. Hah, något annat än Conan till jul i alla fall och det är väl alltid något. Right?


God Jul

I am not feeling it at all. Men det gör jag väl aldrig egentligen, ska  trycka i mig lite julmat och litervis med glögg. En trevlig dag med familjen helt enkelt. God Jul alla!


Antingen Conan eller en bild på min armhåla, lätt val.

Angelina i Tatler



Alltså, h u r  j ä v l a  u t o m o r d e n t l i g t  o t r o l i g t  m a k a l ö s t  s a g o l i k t  v a c k e r ä r  d e t  t i l l å t e t  a t  t  v a r a ? VAVAVAVA? Hon är perfektion och vi dödliga blir ju nästan galna av synen. Och nej, hon har varit vacker sen hon var barn så ingen skit om hur opererad hon är eler något liknande. Kvinnan är för fan 35 och flerbarnsmamma. Något måste hon väl göra för att fortfarande få synas på röda mattan? Upplever dock att hon är läskigt lik en vaxdocka på vissa bilder. Alltså bilder som tas på röda mattan. Alltså inte lite utan det ser ut som någon har slängt in en vaxdocka bredvid Brad. Har nog med huden att göra eller så är jag bara trött och mina ögon bedrar. Hoppas det.

Eller nej jag vet. Hon är inte mänsklig längre. Hon har liksom gått från humanity och lagt sig snäpper över. Vilket ääär... vax? Aja, får ge mig nu.

En sista grej bara,
Perfektion = Angelina Jolie

Jeffrey Campbell

Är det bara jag som tycker det verkligen skriker Edward Scissorhands om dessa? Alltså verkligen skriker ut det. Inget fel alls med det, de var väldigt fina  faktiskt. För att vara Jeffrey Campbell vet jag dock inte, de bruna är mer lika (just för den klacken de kör med på ALLA sina  kreationer). De heter Wercker Shoe. Haha och ja, jag älskar det. Vill nästan köpa dem bara för namnet.


Midnattsbak

Eftersom vi inte har havregryn hemma (ja, jag blir galen) tänkte jag att jag kunde ta itu med blåbärsmuffinsen istället så jag slängde ihop det mesta och allt gick bra. Sen råkade jag blanda lite för mycket så hela  smeten blev lila... vilket var lite charmigt på sitt sätt. Men jävlar va fula de blev när de gräddades, det finns liksom en anledning till at man bara petar i dem i formarna och inte blandar runt och kletar som jag gjorde. Fick snabbfixa  en kokosfrosting att lägga på så de åtminståne blev drägliga. Skitgoda var de iaf och nu sitter jag här med pastasås och makrill för att egentligen göra idrottstentan men det blir nog film. Ser så jävla grisigt ut i mit rum. Tar ju in allt jag äter så tallrikarna bara pilas på varandra  och snart kommer jag inte se skärmen längre. Hah...


Typ så såg mina muffins ut... fast helt lila och lite fulare.

I has it

Världens bästa pojkvän that is. Drog mig till Göteborg igår efter första lektionerna igår och mötte upp min skatt. Han slutar tidigt på onsdagar så vi hade massa tid över. Rände runt, busade och jag gick självklart in i en shoppningfrenzy. Handlahandlaaaa typ och stackars Joakim fick springa efter. Jag fick åtminstone med mig två fina julklappar (från min älskade) och kläder till mig själv hem. Nu är plånboken tom igen, "storhandlade" på press stop, vad i helvete liksom? Menmen, fin tidning och fin Versace kalender för 2011. Hade vart bäst om hennes underbara ansikte var över hela egentligen. Och bikinibilderna. Grr... <3

Köper för övrigt alltid tidningar bara för "presenterna", vilket kanske inte är det bästa då jag lika gärna kunde lagt ner lika mycket pengar på en riktig kalender. Och just att köpa en tidning efter presenten och inte innehållet kanske inte är en hållbar taktik i längden. Valde bort en tidning som verkade roligare för att den hade en sleten dvd som present. Vad fan är det liksom? Kunde inte ens se förbi den tunna boxen så jag sket i det. Blev en tidning med inte fullt så intressanta rubriker. Men äsch, det är ju som att få en helt onödig leksak i kakpaketet? Dubbel njutning, dubbel lycka.

Vad är lycka förresten? Är det den ouppnåliga känslan man får när man är helt tillfreds med sig själv och livet eller kan det vara att bara vara nöjd med sin tillvaro. Nöjd är den nya lyckan men hur jävla kul är det? Tillfällig lycka är något jag alltid har gjort och alltid kommer att förlita mig på. Sådeså. Därför tänker jag lägga ner pengar på onödiga småsaker och krafs för att få den kortvariga rushen av total tillfredsställelse. Så är det.

Nu känns det som om jag har en begynnande öroninflammation så jag ska nog ta och runda av lite. Kan åtminstone försöka hitta en bild på den fina blusen jag fick av älskling. Bik Bok's hemsida here I come! Haha vem fan trodde att jag skulle hitta något på Bik Bok igen i mitt liv. Tanterna i kassan bara snäser och synar mig med blicken, sen när jag faktiskt köper något av deras fancy spetsplagg blir de jävligt förvånade. "Vadå, ska hon ha det till sin hobo-jacka elleh?"

Blev en "Mindy Blouse" (älskar verkligen när de namnger kläder) fast i en fin krämvit. Haha fan vad hemsk jag låter när jag pratar om kläder. Borde sluta. Köpte världens finaste väst också men jag får ge mig med modesnack. Hejdå.

Baksaker

Ska  nog baka  fler muffins  och/eller min förbättrade version av snabbhavrekakor. (Oj jävlar, mer vaniljsocker och massa russin extra är världens hemlighet.) Eller jag vet inte... men det blir nog så. Slänger upp lite gamla  bakbilder som ändå råkade ta sig in i datorn på något mystiskt vis.













Twiststeppernanan

Åhåå nu har jag testat den. Känner inte så mycket och man kunde hålla på länge, vilket jag inte är säker på om det är bra eller dåligt menmen. Jag borde köra  en timma innan jag lägger  mig varje kväll, blir pömsig och mysig av den. Kanske inte är det man vill få ut av ett "träningspass" men jag gillar det. Brukade alltid börja  gäspa  under karateträningarna. Haha, vad drygt det måste framstått som. Försöker köra stenhårt på kontroll, respekt, kultur osv. så står jag och gäspar mellan alla olika  slag.



Nu fryser jag igen. Fan.

Kika bort om det är för jävligt.

Det här är mest till Jocke så ignorera om det inte är allt för kul att se på!

Lägger upp lite klänningar, kjolar och set med källa. Affärerna finns i Göteborg så vi kan ju gå och kika lite någon dag. Måste ju prova och sånt innan också, lägger upp filtar och kuddar om jag hittar! Puss och sånt.



Himla fina klänningar om jag inte hittar någon perfekt kombination såsom...

Något sånt kjolliknande till något...



... sånt här fast helst i rött eller någon blekgul. Varför har de aldrig rött när jag behöver det?



... eller helt enkelt något sånt här.

Men egentligen vill jag ha den där underbara ljusröda spetsklänningen som jag såg i Holland. Fan att jag inte köpte den. Skitfin tajt och sånt men jag var ju tvungen att vänta. Tjock är vad jag är. Ska skjuta någon nu, hejdå.

Klänningar:
Marcia Blouse Motel
Dot Lace

Toppar:
Buttermilk Cropped Button
Laurell
Mindy Blouse
Nadya Blouse
Linne
Twinkle Corsage
Chiffon Shirt

Kjolar:
Spetskjolen
Blenda Skirt

Nej okej jag ska inte skjuta någon riktigt än. Jag ska lägga upp lite onödiga bilder härifrån också! Heojieoi.




(Kuddarna och filtarna)

Älskade Joakim

Jag åkte från älsklingen igår. Hatar det. Kommer inte träffa honom innan den 27:e typ och jag vill bara självdö lite. Men efter det är han ledig i 8-9 dagar och då kommer all mitt fokus här i livet ligga på honom. Han är så fin att jag bara vill stanna tiden och dö på kuppen bara för att få vara med honom. Men snart är det över, bara lite till nu. Har åtminstone den otroligt vackra ringen att trösta mig med och se på. Pussipussishruhgwaiudsbl2 jag älskar honom s mycket att det är osunt, dåligt för mig osv osv.



Trams

Gjorde så himla mycket snyggare äppleknyten (som fick jäsa ordentligt) och chokladmuffins. Funderar på om jag har bild, kan lägga upp senare idag ifall jag har på kameran eller något. Det blev en fin gift basket till Jockes mamma och familj så jag gjorde ju något bra av min bakning för en gångs skull. I helgen har det blivit en shitload av grädde/kakor/bröd/köttkötttköttaaaaa och det resulterade i att jag låg sömnlös hela natten, svettades och grät för jag verkligen behövde spy men inte kunde. Kul liv liksom. Sen så gick Memento i bakgrunden också, bäst.

Okej något bra då; Jag har köpt alla julklappar så det är bara några som behöver slås in och fixas till. Har gjort mycket själv i hopp om att vara originell och spara pengar men istället betalar jag precis lika mycket för material som för nya grejer och de blev skitfula. Känner mig som ett litet barn som målat en ful teckning i hopp om godis.

Okej något bra som också har något dåligt med sig, kan ju inte bara fokusera på det positivia. Det är äckligt. Min ministepper har kommit! Det har tagit en jävla månad för Ellos (handla aldrig där, skitsida) att få sin vara från sitt externa lager till posten medan det tog ca två dagar för posten att skicka varan över halva Sverige. Bra jobbat Ellos, bra jobbat. Men nu är den här i alla fall. Den väger åtta kg och jag tvingas bära på den hela dagen då den inte går in i skåpet men jag är glad ändå. Jätteglad faktiskt.


Feel the buuurrrrrrrrnnnnnn! Nejmen, får se att den inte står och samlar damm bara. Som allt annat i mitt liv. Heoeheioheihei, puss.

Vredesutbrott

Imorse rasade hela världen för mig. Grät hysteriskt i pappas armar efter han kom på mig med att riva hela rummet. Sedan hände det något. Jag sa för första gången i mitt liv att jag älskade honom. Han började gråta.

Äppelknyten?

Haha  nej jag vet inte. Men jag har blivit helt hjärntvättad av det där programmet med den franska kocken som ska lära upp ett par amatörer. Speciellt det avsnittet där han visar hur man bakar italienskt bröd med fyllning i. Så jag tänkte att jag kunde göra bröd med fyllning. Fast istället för salt la jag i socker och kardemumma och istället för tomat, basilika och mozarella la jag i äpplebitar med en kanelmix och penslade på ägg. De blev väääldigt tunga (lät dem inte jäsa ordentligt) men i övrigt var de väldigt goda Vuxen eller kvinnopoäng? Ingen aning, det enda jag vet är att de har lagt sig som en degklump i min mage. Fan, måste låta dem jäsa bättre nästa gång.




Måndagar...

är egentligen inte så hemskt jobbiga, om man utgår från schemat. Jag börjar sent och det är en lektion som jag egentligen är helt klar med (uppfyllt alla mål) så där kan jag lägga tiden på lite vad jag vill. Sedan är det rast följt av cirka fem minuter mentortid och dagen avslutas med foto där jag kan jobba så individuellt att det är lugnt om jag går hem och sover istället.

Om man däremot utgår från allt annat är de ett helvete. Jag kan aldrig somna ordenligt natten innan och går mest runt som ett vrak när jag är där. Idag var dagen åtminstone dräglig. Jag fick äntligen till bilderna som jag tog i studion och köpte en fin cardigan på vägen tillbaka. Mest för knapparna men vad gör man inte liksom? Nu sitter jag här och suger på en brustablett (kan aldrig låta bli) och hade tänkt slänga upp en ovanligt sensuell bild på mig själv.



Trots att jag tyckte det var roligare att jobba med skitkvalitén och göra något otroligt svart och svårt. Sådär otroligt artsy som jag kan vara ibland liksom. Borde skaffa en ny profil som beskriver mig om lite "mörk och utmanande" eller något.


Mackoooor

Är min dygd typ. Jag älskar bröd så mycket att det lyckas bli ohälsosamt tror jag. Bröd och smör är typ heaven för mig men riktigt smör ger mig magsmärtor och becel smakar tunt och äckligt. Blir lite ledsen på mig själv ibland alltså.

"Sandwiches treat bread as a vehicle for food, not as food in itself."
  • They pack a lot of food into a small space.
  • They are designed to be eaten quickly.
Men gud vad gott det är, ska göra världens fetaste macka när jag kommer hem. Makrill i tomatsås och sallad blir det säkert men det får duga. Ska nog baka scones också. Nomnom.

Kulörer

Exempel på vad jag vill måla mitt rum i. Blir nog "Veronika 1115" men ändå. Den ska egentligen vara lite gåare men så fort jag in på riktigt dova färger blev de så himla mörka och det är nog det sista mitt rum behöver. Gult hade varit trevligt men jag tänkte liva upp med färgglada kuddar, gardiner samt överkast à la Indiska. Typ.


Lace

För er som säkert får för sig att spets-trenden komer hålla på minst fem år framöver; det ändras alltid lite så man inte snöar in sig på helt samma grej. Skillnader mellan tidigare och det som kommer finns självklart därför copy-pastade jag lite.

"There are many different types of lace, and various methods for producing it - so many that we won't go into them here. The long and short of it is this: it's now less about the stretch, allover lace, and more about antique-style lace. Fabrics that look like a more traditional needle or bobbin lace (even if they're machine made). Generally, go for a wider net, a more unique pattern, a sturdier fabric - rather than a thin stretch lace."

The ultimate balance of lace in 2010 / 2011 is to be romantic but not over-girly; sensual but not over-suggestive. Like taking beautifully crafted lace that would have once been part of a garment and making it the only layer. The lace isn't an added detail of a garment, it is the garment. And thus we come to lace skirts and lace dresses.

[Länk]

VALENTINO SPRING 2011

Kan inte värmen komma så man slipper klä sig som en stickad socka? Jag vill ha vår, oändligt med pengar och spets i massor <3








Värd dag

Ville inte riktigt gå till skolan på morgonen men jag drog mig dit ändå. Tänkte att jag redan hade missat för mycket så det var dax att ta tag i sitt liv lite granna. Sen när jag kommer dit är första lektionen inställd. Fan, där rök min sovmorgon. Sedan sitter jag där till tolv. Oj, vi behövde inte ens vara på nästa lektion? Nähä, då får jag väl vänta till individuellt val börjar, 20 i två. Oj, individuellt val, vi sitter en halvtimme och sedan slutar vi. Gött, jag kunde sovit bort hela dagen utan att missa något. Jahaja... vad säger det här dig då? Gå inte till skolan i onödan, jävla riksmongo.

RSS 2.0