Jag dööör


Så himla sött, måste köpa en bra röd så jag kan härma! Eller kanske göra en apelsin <3

pank jag är

Orkar inte alls. Ska nog ta livet av mig nu hejj.

Needs

Vill flytta, sooo bad. Blir ändå bara arg av att vara hemma så vad gör jag fortfarande här.. liksom? Hoppashoppashoppas att det blir något i sommar. Skulle suttit lite fint sådär. Nej men tack hej.


Prom?


Livsmedel jag inte klarar mig utan

  • Danskt rågbröd
  • Ägg
  • ICA's kalkonskinka
  • Gurka
  • Champinjoner
  • Grädde
  • Mandelmassa/marsipan
  • Pannkakor (Räknas det?)
  • Päron
  • Torkad frukt
  • Sånna center som finns i lösgodiset

Jag är så jävla bra på listor helt enkelt. Speciellt när jag kommer på tillräckligt många punkter också... Men tänkte att det kunda vara kul att se tillbaka på när jag har förätit mig på t.ex. rågbrödet och verkligen inte klarar av det längre. Om det händer... har hållt sig i ett halvår nu.



Förvirrad

Älskar när man inte kan somna på x antal timmar och försöker fixa det genom att byta täcke tre gånger i mörkret. Min säng ser ut som complete mayhem just nu, fint! Förresten, är det påsk idag eller imorgon? För det borde väl vara långfredag idag, eller? Pappa verkar ha fått för sig att det är idag och satt och bakade tårta igårkväll. Och jag har ju ingen aning.. borde kolla upp det. Ah, påskdagen infaller väl direkt efter påsk? Och då är påsk imorgon. Då vet jag det.

Det jag tänkte komma till (förutom at gnälla över att jag vaknar upp med magont varje morgon) var något jag verkligen hatar. Alltså verkligen på riktigt hatar. Blöta vattenflaskor! Så jävla hemskt. Jag klarar inte av det, eller blöta vattenglas för den delen, gud förbjude om det är något annat än vatten i förresten. Blir så himla obekväm om något ger mig ett blött glas vatten som lämna märken och blöter ner. Måste alltid torka av mina vattenflaskor eller se till att jag verkligen inte spiler någonting när jag fyller dem. Hatar att gå runt med blöta händer som efter ett tag blir kalla. Uusch eller om vattnet faktiskt rinner ner från flaskan ner i ärmen. Värre än knäckebrödssmulor! Sitter och ryser när jag tänker på det.

Hahaha knyter inte ihop det jag har skrivit om whatsoever och det blir ingen fin avslutning öht. Puss.

Let your skin show

Vaknade klockan fem, drog ner rullgardinerna i förebyggande syfte och sov till tolv. Alltid något ju. Var mest gött trött på att vara som en zombie hela dagarna så jag tänkte försöka sova lite. Och det gick ju, känner mig åtminstone halvpigg trots söndertovat hår, snuvig näsa (pollen <3) och magont. Är faktiskt sugen på at fotografera lite idag.. vilket jag inte har varit på minst et halvår tror jag. Man tappar suget ibland, som med målningen, ehehe. Blir lite less när de flesta jag känner har börjat eler har gåt om mig med hästlängder nu. Men man blir ju inte bättre om man inte övar liksom. Därför jag är så otrligt glad att jag faktiskt VILL fota idag, är rädd att jag tröttnar och slutar utvecklas helt. Men jag vet ju att det inte är sant, eftersom man utvecklas hela tiden. Dör lite gör man också, men det är ju en annan sak.

Funderade på en redig omelett men som vanligt ska jag plågas hela dagen för jag åt lite marsipan igår. Tack världen, men du kan inte trycka ner mig idag. Eller jo.. men helst inte! Puss.

Let Go - JJ

The girl of my nightmares

Brittle fingers,
and thin cigarettes,
so hard to tell apart,
she hasn't spoken yet.


Dip dye

Gick sådär. Men vad förväntar jag mig egentligen när håret ska gå från svartbrunt till blont. Får se om jag trivs eller färgar över, time will tell. Nu ska jag ta mig lite kakor... eller marsipan, eller är det för grisigt att äta marsipanrulle från willys? Förstår inte att jag inte är morbidly obese än men det får väl också tiden avgöra, heehehe <3


Bild

Måsten

Jag bör gå ut i det fina vädret, jag bör fota mer, jag bör ta en promenad, jag bör göra någonting idag, jag bör träna, jag bör så jävla mycket man jag vill ingenting. Hatar när man är så opepp på livet trots att alllting runt omkring fungerar. Det enda som inte passar in är jag.

Redigt!


Open fire

Fin dag. Bestämde mig för att inte träna imorgon och jag lurade ut lite mer pengar från sparkontot. Bra, det är inte alls pengar till körkor och sånt som ligger där. Nejnej. Det enda som var pissigt var vädret, en det luktade vår så jag var glad ändå.

Nine inch nails never ending?

 

 

Step right up, march, push
Crawl right up on your knees
Please greed feed (away the tender parts)

I want a little bit
I want a piece of it
I think he's losing it
I want to watch it come down
Don't like the look of it Don't like the taste of it
Don't like the smell of it
I want to watch it come down

All the pigs are all lined up
I give you all that you want
Take the skin and peel it back
Now doesn't that make you feel better?

Shove it up inside; surprise, lies
Stains like the blood on your teeth
Bite, chew, suck (no time to hesitate)

I want to break it up
I want to smash it up
I want to fuck it up
I want to watch it come down
Maybe afraid of it
Let's discredit it
Let's pick away at it
I want to watch it come down

All the pigs are all lined up
I give you all that you want
Take the skin and peel it back
Now doesn't that make you feel better?

Don't you feel a whole lot better?

And all the pigs are all lined up

 

 



Hurt

I hurt myself today
To see if I still feel
I focus on the pain
The only thing that's real
The needle tears a hole
The old familiar sting
Try to kill it all away
But I remember everything

What have I become
My sweetest friend
Everyone I know
goes away
In the end
And you could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt

I wear this crown of thorns
Upon my liar's chair
Full of broken thoughts
I cannot repair

Beneath the stains of time
The feelings disappear
You are someone else
I am still right here

What have I become
My sweetest friend
Everyone I know
goes away
In the end
And you could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt

If I could start again
A million miles away
I would keep myself
I would find a way



Frukost

En grej som är lite kul/ironisk är at jag älskar frukost, altså verkligen älskar det, men aldrig äter det. Jag älskar "frukostmaten", skulle kuna äta den dygnet runt. Frukost och brunch that is. Men jag hinner inte eller är aldrig hungrig på morgonen så jag föredrar at äta mer på kvällen. Typ äta upp det man missade under dagen skulle väl kroppen säga. Men jag har försökt lägga mig tidigare och "längta" till frukosten istället. Dels för att det inte blir så jävla mycket gnäll om att jag föredrar mackor framför lagad mat. Det funkar väl inte skitbra men nu siter jag här med digestive med honung och te <3 (Efter två mackor såklart, jag är ordentlig tös) Egentligen iväntan på att jag ska kuna ta bussen som verkligen aldrig visar sig på söndagarna. Hatar det här stället.


RSS 2.0