Fan ta världen

Men oj! Enligt min mage är jag i nionde månaden och redo för förlossning när som helst. Kul att man inte får äta en enda måltid i lugnt och ro. Kul att det liksom kommer ett "du ska lida" bälte som sätter sig runt hela magen och får den att puta till det känns som om huden ska spricka. Skitkul, verkligen.



Typ såhär fin känner jag mig nu. Det knäpper till och med till i magen emellanåt för den bubblar så. Vad fan är problemet liksom? Nej nu blir jag arg.

Snett

Okej idag ska jag faktiskt ta mig ut, ända in till stora staden Uddevalla liksom! Nejmen, fick följa med Sandra till krogen så det blir finfint trevligt och sånt. Bara inte vädret slukar mig är jag nog nöjd.



Jag älskar för övrigt camens färgåtergivning.


Trams

Jag är myndig, så hur spenderar jag min fredagskväll? Jo det ska jag säga er. Med träning, Disney och müsli. Fan vad rå och cool jag är. Jag menar, det var ju t.o.m. kiwi i müslin. SOM JAG INTE TÅL. Hårt? Oh yes.

Nej men jag är så jävla avtänd på kylan så jag bar murar in mig i princip. Kommer inte ha något socialt liv till våren. Men vad gör det, då kan jag ju sitta och trycka ensam i parken istället. Med folköl eller något. Fint liv.


Bilden har otroligt mycket att göra med texten.

Dagens i-landsproblem..ss

Jag har ett hemskt sug i livmodern. Som om den skriker något i stil med "GE MIG ETT BARN JA KAN VÄRMA OCH GÖDA HÄR INNEEE!" eller så är det bara något pre-menstruationscykelliknande trots att den inte ens är i närheten. Galeeen kropp säger jag bara. Jag vill inte till en dietsist heller för den delen. Kul att slösa tid på att en käring säger att man ska äta regelbundet och enligt tallriksmodellen. Skjut mig, tror de att man är dum i huvudet? Jag antar att de flesta vet vad som är bra och vad som är dålig mat, man är väl inte så bakom flötet att man behöver en dietist för något så enkelt som att fylla halva tallriken med grönt? Eller jo, tydligen är det ju så och tydligen tror pappa att jag är en av de idioterna. Skillnaden är ju bara att jag skiter i det. Regelbundna måltider är paaaaiiiinnnn...

Vart fan tog ledigheten vägen?

Vill inte till skolan, vill inte vara hemma och att älta utomhus är det inte riktigt väder för. Vad gör man då? Jo man går igenom Saras ångestprogram för at få en nystart! Börja med att äta en kladdkaka, få sedan ångest (och självklart medföljande spykänslor efter en stor jävla form smet), träna frenetiskt, somna, vakna, träna lite till, duscha och avsluta med en omgång hårfön och parfym. Sedan är det bara att börja  om, typ.




If I could have any job in the world I'd be a professional Cinderella.

And everybody knows. Everybody knows. That he fucks you. What they don't know... is that you like it. Hmm? You like it.






Feeding frenzy

Hahahah men vad händer med mig egentligen? Jag jag lyssnar på Akon och äter choklad/caramel digestive som smakar lite som holllänska stroopwafels fast med choklad och typ saltare. Inte lika gott med andra ord. Något som däremot är gott är havrekakssmet (eller kladdkakssmet) det är nog den största anledningen till att jag aldrig kan hålla någon form av diet. Kladdkaka är perfekt för begär. Det enda som smakar mer choklad är choklad.. liksom, och choklad har så hemsk konsistens. Det är typ som att bita i en bit kokosfett. Nasty på riktigt. Sedan är havrekaksmet, snabbbhavrekakor alltså, perfekt när man bara vill ha fett och socker typ. Jag har nasty matvanor, men nu ska jag nog gå och ta mig en konserv. Vad tjockt det här inlägget blev, haha.


Bara för jag är dålig

Min mage bubblar och jag saknar min pojke. Känner alltid att jag kunde kramat och kysst honom lite mer än jag gjorde vilket gör det ännu värre när han är borta från mig. Som om jag slösar bort tiden vi har tillsammans genom att inte ge honom den uppskattningen han förtjänar. För han förtjänar verkligen allt. Tur att han är för snäll också, så han orkar med mig och min skit. Snäser för mycket gör jag också, men det kan jag ju inte stå för så jag skriver det bara här. Varför är man omedvetet lite jävligare än vanligt med de som betyder mest för en? Är det för att man helt enkelt kan eller är såpass nära att det inte längre spelar någon roll? Äsch jag svamlar bara. Joakim är åtminstone bäst och jag förtjänar honom verkligen inte på långa vägar.


Jag älskar dig.

Pics

Nyår var fint och jag har redan tagit slut på studiebidraget, way to go!



















Bilder är snodda från Rebeccas facebook, enjoy!

Because I got better.

Razors pain you, rivers are damp, acid stains you, drugs cause
cramps, gun aren't lawful, nooses give, gas smells awful, you might as well live.

What kind of sex isn't casual?

"Have you ever confused a dream with life? Or stolen something when you have the cash? Have you ever been blue? Or thought your train moving while sitting still? Maybe I was just crazy. Maybe it was the 60's. Or maybe I was just a girl... interrupted." -Susanna

"You know, there's too many buttons in the world. There's too many buttons and they're just- There's way too many just begging to be pressed,they're just begging to be pressed,you know? They're just - they're just begging to be pressed, and it makes me wonder, it really makes me fucking wonder, why doesn't anyone ever press mine? Why am I so neglected? Why doesn't anyone reach in and rip out the truth and tell me that I'm a fucking whore, or that my parents wish I were dead?" -Lisa

Haha  bara för jag kom att tänka på den måste jag rota  fram den nu. En sliten VHS från Holland, men det går så himla bra så! Älskar när ljudet börjar spraka mitt upp i allt, alla olika karaktärer och relationerna. Pusss

Se Girl Interrupted eller hamna på min svarta lista, som existerar och sånt.






"Was I ever crazy? Maybe. Or maybe life is... Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified. If you ever told a lie and enjoyed it. If you ever wished you could be a child forever. They were not perfect, but they were my friends and by the '70s most of them were out living lives. Some I've seen, some never again, but there isn't a day my heart doesn't find them."

So, now what?

Ja vad fan ska jag ta mig till nu med endast en vecka kvar av lovet. Jo, jag ska bädda ner mig och se på film. Jag ska bo i mitt rum och möjligtvis ta en trpp till tevesoffan då och då om det går något bra. (Eller så hamnar jag bara  där och ser på mtv/nobrain program istället... får se.)

Haha jag ska lämna al disk i rummet så det blir sådär riktigt nasty också. Kommer in i ett mörkt, kvavt rum som luktar mardrömmar och härsken kyckling. Ja så får det nog bli. Ska  endast ta  mig ut för att räffa bästa Alma i Göteborg imorgon, sen är det bara jag och mitt skitiga rum <3

Kom att tänka på det, jag älskar ju Brittany Murphy i det mesta (nej okej, allt) jag har sett henne göra  så jag kan ju härma en av hennes karaktärer. En av mina favoriter från en av de bästa filmerna  som någonsin har gjorts. En kombo av Winona Ryder, Angelina Jolie, Brittany Murphy och Whoopi Goldberg (haha), Giiiirl Interrupted. Ska klistra in en del av Daisy Randones biografi så får man en ganska bra bild av hur min vecka och mitt rum kommer se ut. Tror för övrigt att hon är en av mina favoriter, bland filmkaraktärer that is.

"While staying at a mental hospital she would always keep to herself and eat in her room. She would also leave leftover chicken under her bed which soon caused a nasty order."



"Susanna lets out a scream and starts to cry, upon seeing Daisy's lifeless body hanging from the shower rod, with one of her wrists cut open. Lisa comes upstairs and sees Daisy with little to no reaction, walks up to Daisy's body and takes the money from her robe, and leaves. Later on the ambulance comes."

Kul

... att det fortfarande är polaris ute.
... att det är två vintermånader kvar.
... att jag ändå vill gå runt i klackskor och bara ben.
... att mina lackleggins är för små runt SMALBENEN, hur fan går det ihop liksom?
... att jag kommer förstöra toaletten HELA DAGEN idag.
... att Jocke fortfarande sover.
... att jag fysiskt inte kan sova längre än elva på helger.
... att det bara är en vecka  kvar av jullovet.
... att jag har gått upp tre kg under det.

... att jag inte alls har tid till någonting annat och förstår
inte alls varför jag ödslar den lilla jag har på ett blogginlägg.

Kyss.

RSS 2.0