Perfect machinery





Jag som trodde jag var säker.

Jahaja nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Jag har precis fått reda på vilka skitmöjligheter jag får om jag väljer media, inte 300 utan 250 poäng till fritt val och inte särskiltr många kurser som är bra för att få högskolebehörighet, jag kommer inte få läsa filosofi och antagligen inte franska. Vafan är problemet, det är som de vill dra ner alla medieelever i skiten.  Är det meningen att man måste välja mellan en teoretisk och en praktisk linje. Svart och vitt? För första gången är jag förkrossad över att jag inte kommer få plugga. Ska jag gå och skita i allt, varför kan jag inte få plugga som man ska göra i skolan? Jag vet inte vad jag vill längre, funderar på att skita i media och välja natur där jag i alla fall får de extrakurser jag vill ha men jag kommer bli så jävla trött på det. Hur ofta kommer man lyckas som fotograf? Helvete jag vill inte det här. Jag är så arg att jag kan slå sönder min kamera... och jag älskar min kamera. Varför ska inte medieelever få samma möjligheter som alla andra. Gör man ett val om en möjligtvis mörk framtid när man väljer det eller vad är det frågan om. Jag tänker kalla det diskriminering och skiter i hur systemet fungerar. Jag ska också skjuta alla inom 100 m. Jag är så förbannad just nu så jag tröstäter. Jävla fittgymnasium, vi ses på gatan om några år. 200 för vanlig, 300 utan kondom. Helvete.

Skuldkänslor funkar inte på mig.



Ska jag bli blond, fast på riktigt då och med kort hår? (Snodde den otroligt tjusiga bilden från Ines) Jag gillar blått och kommer antagligen ha någon blå slinga eller något ändå men resten blont. Det är så jävla jobbigt att ha blått hår och jag tänkte att det kan vara praktiskt att ha blont iaf till sommaren. Vad tycker ni, alla måste svara btw för jag har lite beslutsångest. Blir ju antagligen blå till hösten igen så.

Adolf Hitler



Så idag är det Hitlers födelsedag, nu ska alla gratta honom och så.

fel spermie vann



Av någon anednig har några fått för sig att jag är fake/inte existerar eller något. Antagligen för mina photoshopningar ser så extrema ut. Några säger ööh hon ser säkert ut som ett fläns utan photoshop eller något annat. Eller ja det där lät som något jag skulle säga men ni fattar grejen. Lol, här är den "riktiga sara" så dumt det känns. Som vi nu kan se är det inte jag som är fake, det är allt runt mig <3 Ser dock inte lika tuff ut utan kontrasten och färgtonen men det kan jag leva med.



Idag har jag iaf varit hos tandläkaren, kändes inte värt att gå till skolan för en gympalektion så jag sket i det och det blir förövrigt ingen tandställning för mig. Hon sa att det inte var tillräckligt stor glugg för att det skulle räknas och att det skulle vara väldigt svårt att räta till så jag får bhålla mina kanintänder. Är faktiskt lite glad för de är ganska jag. Hon sa också att det var något genetiskt så jag ska se vem i min släkt som har kanintänder. Hon sa också att det är få som har så perfekta tänder som jag och frågade om jag typ aldrig åt godis. Heh... jag blev lite.. "va... nä jag äter godis.. öh, ja" det är lite kul också med tanke på att jag slarvar mycket med tandborstningen. Får vara glad antar jag, har inte fått hål än så. Min nya tandläkare är rätt skön också, snackade massa om att man skulle ta sig en daglig sup osv :) Äntligen en jag trivs med sen min barndoms..tandläkare (det lät konstigt) pensionerades. Jag tror inte att jag skulle kunna bli en tandläkare, pilla i allas munnar trots att det verkar rätt kul att ha alla mördarverktyg.

Jennie



På begäran av mitt kusinbarn Jennie (Jennifer) lägger jag upp den här
fina bilden på henne. Kram på dig <3

Jag dog så mycket att jag skrattade.


För att börja dagen med något snyggt.

Igår färgade jag håret och det behövdes verkligen. Tog tom en bild så alla kunde se vad jag menade. Har inte riktigt orkat bry mig men ja... Och nej det är ingen fetingutväxt trots att det ser ut som det, det var färgen som inte fäste för att mitt hår inte var tillräckligt slitet där.


Efter att ha sovit med plastpåse såg mitt hår ut såhär (med löshår)


Mycket tjusigare måste jag erkänna, speciellt min blåa hand. Så går det när man inte orkar använda handskar. Jag begav mig till gbg med min blåa hand och var där lite. Det var trevligt och så :)

Igår och idag.

Idag

Så idag har Nicolette fyllt år, det var trevligt med tårta och så. Hon fick bl.a. en buddhastaty och en tjooock bok. Påtal om böcker hittade jag dessa två i pappas bokhylla så nu har jag bestämt mig för att börja läsa dem.

Nej jag är inte nazist, jag är nyfiken.

Igår


Såå... igår åkte jag till gbg med Liza för att handlaaaa och så :D Sen jag fick min fjärrutlösare vill jag ta bilder varje dag innan jag går ut känns det som. Heh.. ni får stå ut helt enkelt! Har också tagit ut mitt löshår under en kort period för min hårfärg är ganska urblekt.

Här har vi syggingen på bussen och hennes tänder har talang!


Är det bara jag som tycker att det här ser ut som ett koncentrationsläger? Bilden är tagen från bussen.


Sen glömde jag bort kameran men här är iaf ett av mina inköp. Eller ja, egentligen blev cdet min födelsedagspresent från Liza. Jag köpte också en till henne, ett peacearmband men dert har hon ingen anig om.. alls. Köpte också en mysig vit kofta, en billig (ful) klänning och en ASHET hatt. I'll make it work damnit!

Grattis Linda El-Neger <3

Vi firade linda igår, slänger bara upp några bilder som jag tog. Jag kan ju säga att jag lämnade kameran ganska fort så det blev egentligen bara bilder på de fina krigsmålnigarna och bevis på vilka som var där.. så. Kul var det iaf :) Har lite olika planer för veckan som bra jag själv får höra, hade det varit liite varmare hade jag solat. Heh... det lär behövas jag är likblek :o Nu ska jag iaf dega till bauhaus <3




Dead to the world Zombiefied! - Take care of my mind Zombiefied!





Dead to the world
Zombiefied! - Take care of my mind Zombiefied! - Heart and soul
Zombiefied! - Living dead Zombiefied! - All the way
Reality so distant I feel so fucking done
Internal exile The nightmare goes on


Okej medan jag pratade i telefon photoshopade jag ett riktigt gammalt projekt som jag egentligen var klar med men ville göra lite till. Jag hade ändrat en tjej, vissa kanske vet vem det är och inget emot henne för hon är skitsnygg. Ville bara se om jag kunde få henne att se ut som en annan människa. Jag blev jättenöjd men sedan när jag började zombiefiera henne råkade jag skriva över den seriösa bilden trots att den här också är rätt awesome. Har trots allt lite skills. Men ja, så blev det i alla fall. Jag kan när jag vill. Det är förövrigt 112038475728932 grader i mitt rum och jag gillart <3

RSS 2.0