bak- och städmani

Såå nu har jag bakat och städat bort mitt temperament. Det blev en banankaka och ett skurat golv och det kan ju ses som en bra sak. Upptäckte bara, medan jag skurade golvet, att det hade kommit fläckar av horfärgen på golvet som inte gick bort. Hah, egentligen är hela golvet förstörd, åtminstone den delen som är i närheten av spegeln, sminket och håret. Lacken har försvunnit (det är egentligen pågrund av en stol), det är fläckar efter smink och olika hårfärger. Dety låter inte så mycket men det ser ganska hemskt ut, tur att jag har ett skrivbord som döljer.



Degen är inte så mycket att hurra för men själva
kakan är god och det är det som är viktigast!

dstgfh dxjbjksma



Ser det här ut som turkost? Så fan heller att det gör, jävla horfärg som blir gråblå. Bilden är dessutom tagen efter jag försökte slänga i massa grönt för att fixa det. det är förihelvete tredje gången jag köper en skitfärg som blir alldeles grå. Jag blir så jävla arg, jag vet inte ens varför
. eeller jo, nu måste jag köpa en ny hårförlängnig för jag fick en skitfärg som inte alls blev så som det står att den ska bli. fan det ser tom ut som den har mer färg på bilden. nu tänker jag köpa en annan färg, av ett annat märke, i en annan jävla affär så kanske jag slipper sån här skit. AKPNDCTNL dzs xdtc h hejdå.

hah!



Jag tror seriöst att jag är kär i henne. Anette Edwards, 57 år gammal, spendera ca 160 000 kr för att se ut som sin idol Jessica Rabbit från who framed roger rabbit! ååh

medieproduktion

Idag hade vi foto och jag praktiskt taget bodde i studion... hade aldrig fotat i en studio tidigare så det var kul.

hhheehe, sen drog vi över och sånt men fina bilder blev det! Uppgiften är att ta porträtt och använda sig av olika sorters ljuskällor.. än sålänge har jag bara i studion men på måndag ska jag ut och ta bilder. Hah, ställ gärna upp! Nejmen, får se om Alex eller Erik orkar. He he heee. Här är några av bilderna iaf, de bästa enligt mig iaf. Finfina bilder på Erik när han flyger runt också, men jag kanske ska vara försiktig med att lägga ut dom :>



Detta är nog min favorit, aargh Erik är så galet fin att man
bara vill byta kropp med honom, kan offra min kvinnlighet!







Oförberedd, men den var lite mysig.



Galet fin, så gnäll inte >: ((





Är väldigt nöjd faktiskt, håhååå.. sen får vi ta utomhus! :D


excentrisk

Så nu fick jag till en bild på't!

Jag skulle egentligen inte ta en bild mot min tråkiga vägg men min plan att gå ut i salen och fota blev förstörd av en smygande pappa i pyamas. Mycket otrevligt. Eftersom det blev så himla obekvämt att springa in i honom mitt i natten fick jag lösa det så gott jag kunde. Jag besteg min säng som en riktig karl, som ni ser på bilden! Puss




Eftersom mitt rum inte har den bästa belysningen nu i vintertider så blev det lite längre slutartid än planerat men det medförde en lite mysig effekt där vid halsbandet.. tyckte jag iaf.

Se så impulsiv jag är!

I torsdags kände jag för att färga lite blått i håret så jag skaffade mig lite slingor i luggen. Det kunde jag inte leva med, så nu har jag kletat i alla nyanser av blått som fanns i färgburkspåsen. Får se hur det hela blir, just nu ser det mörkblått ut men känner jag till directions så håller det sig inte så länge till. Så ja... eh, Sara är blå igen :>



Hah, min favoritbild.. på mig själv. .. Den ligger högt upp på listan iaf!

Ååh, den mysiga t-shirten försvann på arvika :<


Shoes

Jag köpte et par helt underbara skor idag, tycker jag iaf. Åh vad jag var glaaad, hoppade omkring. Orkade inte ta bild och de finns inga på hemsidan än så de blir mystiska skor! Lite synd bara, när jag smörjde in dem blev de mörkare och .. inte alls lika charmigt slitna som de var från början. Dumma fett, hoppas det ser bättre ut sen :<

Köpte gympaskor också, för det var .. nödvändigt.

Joakim!

Jocke skaffa sig blogg, här är den: http://kuxomois.blogg.se/ :*







förlåt för att jag la ut bilderna utan lov.. men du är så söt <3

Stone forest

Var bara tvungen att slänga upp det här. Kikade runt lita och hittade bilder på en jävla massa kalksten om jag förstod det rätt. Det ligger tydligen i västra madagaskar. Kan kopiera texten så ni kan läsa. Helt otroligt vackert.

The Bemaraha National Park, situated in the west of Madagascar, has been classified as a UNESCO World Heritage Site in 1990. And for good reason… 752 km² of breathtaking scenery with this incredible stone forest known as the Tsingy.













Källa

Per Hammar



Åååh, är det bara jag som har missat det här? Naaw, vad mysig han är :>

Månsken

Natten till den 31 var månen sken riktigt starkt. Så starkt att det nästan var som solen sken där ute (självklart inte men man inbilla sig.. ja, ni fattar vad jag menar) så jag gick ut och försökte ta några bilder. Autofokus faila totalt (såklart) så jag försökte ställe in rätt men jag faila lite jag med. Egentligen är det skitbilder och de gör inte alls rättvisa till den stilla känslan man fick men det är i alla fall något. Så att jag, och de som såg det kan komma ihåg.. typ. Bilderna har inte kommit upp för jag har varit lat, helt enkelt. Det brukar bli att de ligger i kameran någon/några veckor innan jag gör något åt saken.

Juste. Bilderna var underexponerade och jag visste inte om jag ville låte det vara så, för det var ju faktiskt så det egentligen såg ut, eller ändra så det blev lite bättre bilder. Som vår lärare sa, är det skit in blir det skit ut med. Men jag la på lite, kunde inte riktigt leva med dem. Slutartiden gick på 10 sekunder... btw.



Man ser inte alls i så låg upplösning som det blir här men det glittrade överallt, eftersom det hade frusit. Var allt några minus och mina fingrar var ganska kalla när jag kom in.



Självklart är bilden
oskarp och jävlig men vafan, jag är ju lite glad över att
i alla fall inte fick tusen riktigt suddiga bilder och några
jag nästan kunde göra något av.





Pusshej.


Crawling eye.

Idag var det första skoldagen och den var kul, sen piercade jag medusa, det var också kul, sen missade jag bussen och förlorade 130 kr.. det var inte lika kul ooch nu tröstäter jag choklad som man får ont i magen av en det gör onget för det är gott! Tänkte försöka få upp några bilder som jag egentligen vill ha upp men har inte orkat.. kan se om det går lite snabbare den här gången.


Tjusigt Sara! (Näsan var oförlåtlig)
Juste, tänkte bara gnälla lite på de som gnäller så mycket över att det gör sååå ont. Jag blev ju nästan rädd när folk skrev att det var den värsta någonsin osv. Klart det känns när de sticker en nål genom huden, men så jävla ont gör det inte att pierca sig. Fy skäms!

Nuu sitter jag och lyssnar på Misfits - Return to the Fly ooch .. ja alla andra låter. tänkte ta en atm. ehm. .. punkt. hahaa det är så mycket skit på mitt skrivbord att jag inte ser skärmen ordentligt. Vad kommer allt ifrån och varför hamnar det just här? Fan då.

Lekte lite med slutartiden, mest för att det är så kul.




Devil Doll






22/12-09

Jag har verkligen inte orkat lägga upp någonting under lovet, det blir inte bättre av att det är hur segt som helst när man väl försöker. Joy! Lovet har varit för kort, jag vill inte riktigt börja i skolan osv osv. Deeeeet har i vilket fall varit riktigt kul och trots att det är två månader kvar av vintern ser jag fram emot lite varmare väder. Skulle skriva upp något jag störde mig på men det är så mycket just nu så allt bara flöt ihop ... därför tänker jag fokusera på smärtan i magen min.

Jaja, till det jag tänkte göra! Jag tänkte lägga upp lite bilder från när
Joakim och jag var på bio (Avatar 3D, bästa filmen 2009) och Liseberg.

Tjusigt värre, puss!















Sååå eftersom det är segt som fan har det tagit en
timme eller mer att ladda upp allt, gnäll. ehehe..



RSS 2.0