hej hej hej

En liten hälsning till de fina som har det bäst på Siesta just nu! Blev lite sugen sådär lite försent, som Tina vet. Men ni får ha det bäst och bli sådär odrägligt fulla! Pusselipusspuss!
Kan trösta mig med att min pyamas är sjukt snygg, morgonfrisyren likaså!

solsolsol!

ÅÅåh vilket jävla väder vi har fått! Har legat i solen hela dagen med Tina och Isabell. Det syns i ansiktet. Bränt pannan av någon konstig anledning. Har badat också, det var skönt. Kastade en manet på Tina. Varken maneten eller tina var särskilt glada över det hela. Men jag skrattade. Hhehe...

Skräpeliskräptjej

Spenderar lite för mycket tid framför camen, men ibland är det kul. Och jag känner mig snygg idag, sådeså! Eller ja, det kanske inte återspeglas i bilderna. Men jag är taggad på något som känns som en sommarkväll med öl och goda vänner!
Fick ju nästan ett propert avslut där, men nej. Tungan kom fram. Tror jag saknar min tungpiercing lite, är rligare att räcka ut tungan då.
Tror att mina grannar har tröttnat på min musik och försöker överrösta mig, INTE I MITT HUS!

aksmkms

Men jag kom att tänka på det (som fortsättning på tidigare inlägg), att så fort jag faktiskt lagar mat så måste jag ta bild på det. Men om jag inte har en blogg så spelar inte det någon roll. Så nu ska det dyka upp lite mat här, och förhoppningsvis lite mer bloggrelaterade saker.
Valborgmat, med min värdelösa sallad (den närmast). Lizas var avancerad och god som vanligt!
Den kalla korven...
... från när jag ch Tina försökte grilla. Det gick inte. Men vi skyller på grillen.
Eller hur Tina?



måste man ha en rubrik?

Alltså, jag stör mig lite. För jag hade jättegärna bloggat massa, om det inte haDE VARIT SÅ BÖKIGT ATT FÖRA ÖVER BILDER. oCH VARFÖR (UPPTÄCKTE CAPS NU MEN DET PASSADE BRA TILL SAMMANHANGET, SÅATTEH, SWAG) KAN MAN INTE LADDA UPP FLERA BILDER SAMTIDIGT FÖR? VAVAVA.
Annars hade det varit livligt här inne :>

Maat

Nu blir förhoppningsvis tre personer glada i alla fall (för att det händer någt här och så). 
Gjorde så sjukt god sallad, som var så himla enkel. Så typ sallad, trädgårdstomater, gurka, keso, kallrökt lax och lite majjonäs. PANG SÅDÄR SALLAD MUMS HGTT JSKNAMDA.

Bilder till Tina

Har hänt alldeles för mycket den här veckan, både bra och dåligt. Men mest bra i alla fall. Maskinen i fredags, Sebbe och för mycket piratvin på lördagen samt thai och mys idag. Fin helg, dålig vecka typ. Fint väder i alla fall!

Ja just det, Tina, vissa bilder var så mörkaoch suddiga att man inte kunda göra något åt det. Så jag tog de som i alla fall fungerade, enjoy!




RSS 2.0