Karate

Jag och Emma har börjat i karate och det gör oss råcoola... mer än vanligt alltså. Testade på det igår och skriver in oss imorgon, fan vad kul det var :) Såg säkert förjävligt ut men det var kul och det kändes bra med atmosfären och så. Förutom surgubbarna som hade svart bälte, gamla senseis eller något gissar jag på. Håhååå jag är pepp :)

I skolan kom jag också fram till att deras föråldrade datorer inte har den fina texten jag har på min blogg. Såhär fin ska den i alla fall vara. Eh... ja. Puss :*

blogthings.com

Your Personality is Very Rare (INTP)
Your personality type is goofy, imaginative, relaxed, and brilliant.

Only about 4% of all people have your personality, including 2% of all women and 6% of all men
You are Introverted, Intuitive, Thinking, and Perceiving.
Your Passion is Red!
You've got that spark - a good dose of intensity, power, and determination.
You do whatever you want in life ... to hell with what anyone thinks!
With so many interests and loves, you're always running around doing something new.
You have fire in your eyes, and it shows. Bet you're even wearing something red!
You Are Super Spicy
You're a little bit crazy, a little bit naughty, and a whole lot of sexy.
You go beyond hot - you set people's senses on fire!
Your Kisses Are Spicy and Wild
Your kisses are powerful stuff. They'll start a fire in almost anyone you kiss.
You kiss with passion, skill, and endurance. Anyone who kisses you is in for a long, intense ride.
You better watch out though. Your incredible kisses are likely to get you in trouble!

Photoshop .raw





Igår natt/morgon fick jag äntligen photoshop att acceptera raw-filerna. Fick installera massa extra grejer som inte var med på min version. Jag blev så kär i det att jag höll på till halv fem eller något. Så testbilden (som jag förövrigt tog med lång slutartid för att sekundvisaren skulle röra sig finfint) blev värsta coola bilden... tycker jag iaf. I like it.. yeah, I like it a lot <3
Eftersom det vanligtvis är någon som frågar tänker jag sammanfattat gå igenom hur jag gjorde den. Sluta läs nu om du inte vill veta. 

Som vanligt är bilderna rätt värdelösa innan jag drar in dem i photoshop. Så jag grejade till den lite, la på lite skärpa och ändrade färgtonen lite.

Sedan kom jag på den finfina idén att sötta in ett öga i klockan, jagf ville egentligen ha in något annat men öga var finfint. Sedan fixade jag blandnigsläge, kontrast, ton, lagermasken osv. Sedan satte jag det upp o ner för att det är sååå alternativt.

Kopiera lager, lägga in två bilder (tapeten och smutset ovanpå tapeten) som jag sedan smälter ihop med hjälp av blandningsläge. Ändrar tonen en hel del på den.

Jobbade ASLÄNGE med att få till en finfin skugga från klockan så väggen ser verklig ut (har också gjort massa annat för att den ska passa in) egentligen är det aslätt, jag kunde bara inte bestämma mig för om jag ville ha den suddig eller inte, öh.. riktningen (varifrån ljuset kom) och sånt. Bestämde mig till sist för suddig för det skulle bli för mycket annars. (med håret och sånt)

Jag satte dit håret, också för att det skulle vara sååå alternativt. Klistrade in, blandningsläge, klippa ut, kopiera, flytta, markera och sånt. Håret skulle egentligen hänga men det sket sig.

La ihop alla lager, ändrade lite ton så att allt passade ihop så bra som möjligt. Nu gör ju jag ofta en kall och en varm version... jag gillar nog den kalla versionen mer här men det är en smaksak. Den ser lite smutsig och creepy ut, lite äldre i den varma också. Så ja... jag vt inte vilken jag gillar.

Vilken gillaru?

Har man sovmorgon så har man

Jag har/hade tråkigt så jag redigerade om lite gamla bilder. Bla min mössmysbild.

Före
Efter
Lekte lite till

Det här är verkligen inte för ni som har mörka skärmar.
DÅ är det bara stora svarta klumpar och de är jävligt överarbetade yes :)


Sedan gjorde jag också überseriösa redigeringar <3

Mummmaaa <3

Försökte göra något bra med en redan failad bild :'<

Den ska seriöst spelas på min begravning



Den svenska versionen rör mig mer än den engelska, antagligen för jag minns den här. Åh vad fin den är <3

Genom rosengården
med de silverpopplar
går jag med min fader, håller hårt hans hand
och från det högsta trädet
hör jag en ensam fågel
sjunga om det grymma, landet utanför
och mitt hjärta darrar när min faders röst jag hör
Mio, min Mio

Över rosengården
börjar det att skymma
och jag ser min fågel
svinga sig mot skyn
på sina breda vingar
flyger den rakt mot himmlen

Flyger mot det svarta, landet utanför
och mitt hjärta darrar, när min faders röst jag hör
Mio, min Mio
Mio, min Mio


Eheh..



You gotta love cambilder liksom, btw är dcet bara jag eller ser min bröstkorg helskum ut? Alldeles knölig... fast det kanske är ben. Jag är allt lite korvig i kroppen :D Höö... kom hem från felix för några timmar sen, det var trevligt och så fast min navelpiercing blödde ochg varade som den aldrig hade blött och varat förut! Skrubba skrubba bort, så får den vara hur mycket den vill. Den gör inte ont iaf :) Jag funderade på om det var något man skulle göra till skolan efterspom jag redan har så tråkigt kan jag göra något ännu tråkigare. Eller så ser jag på tv och degar. Jag har kommit fram till att jag föredrar att lyssna på musik där killar sjunger, just för att jag kan sjunga med (tjejer sjunger så jäkla ljust) och typ till deppig musik låter det så wannabe och dumt när en tjej sjunger. Om det inte är en duett. Jag vet inte varför, är det bara jag? Vaaad tycker du? Haha lite så som I want YOU in the ... ja osv. Det är lite mysigt att kunna blogga omkring lite, inte för att m ånga kollar på det men för att man har en liten station som man kan komma till :) Typ som mitt datahörn, mitt rum ser ut som skit just nu men det är myyysigt <3 Om det bara inte skulle lukta så konstigt.. antagligen för att jag inte har öppnat fönstrena på ett tag. Det blir så jävla kallt. ehe,... puss <3

Kul?

Jag har diskuterat ett tag med en person över bilddagboken angående min bild på julskinka. Helt okej tycker jag men tydligen kunde han inte komma på något nytt argument och började gå in på helt irrelevanta personangrepp som inte är okej på någon nivå. Själv sitter han väl jättenöjd nu att han kallade mig tjock men han kunde inte valt ett värre tillfälle att hacka på mig. Jag tar inte åt mig av människor som måste förolämpa människor för de antagligen har problem med att uttrycka sig, låg intelligens osv. Men den här gången gjorde jag det för jag har vart heldepp ett tag nu. Påtal om killar som inte tänker, Sofie. Kunde inte ha kommit lägligare. Jag blev sårad av att han säger något sånt just för jag också inte gillar min kropp så mycket alls just nu. Svagare tjejer hade antagligen stoppat fingrarna i halsen nu. SKriver inte namn. Hänger inte ut honom för det skulle varit lågt, vill inte lägga mig på den nivån. Såhär skrev han:

Kära Makenai, först när jag läste det här inlägget så tänkte jag "herreegud, varför vägrar den här människan att ens försvara det hon säger, eller ens diskutera det, på ett normalt plan?". Men så gick jag in på din bilddagbok, och då förstod jag. Jag ber hundra gånger om ursäkt, innan jag skrev var jag inte medveten om ditt handikapp. Det var hänsynslöst av mig att diskutera mat med någon som uppenbarligen har svårigheter att hålla sig ifrån just mat. Jag kan tyvärr inte säga att jag vet vad du går igenom, då jag är ständigt smal, vad jag än må äta -- men jag vill att du skall veta att du har mina sympatier. Återigen, jag ber om ursäkt och jag hoppas att du en dag kan besegra den hänsynslösa sjukdomen som tvångsmässigt hetsätande innebär, och kanske t.om. se smal ut en dag! Jag hoppas inte du misstycker om jag blockerar dig från min bilddagbok nu, du ser visserligen rätt mätt ut i nuläget, men tänk om du skulle få för dig att försöka äta upp mig? Det skulle vi båda må dåligt av.Tusen ursäkter och miljoner sympatier, din vän bmaster!

Vilken människa tar inte illa vid? Även om man inte är tjock tar man åt sig. Jag svarade iaf, just för att avsluta det hela och låta honom förstå att det var lågt.

Det där var inte snällt, alls och hur gammal du än är var det omoget. Du är inte rolig på något sätt. Du valde en extremt dålig tidpunkt att förolämpa mig på. Jag är för det första inte tjock, men jag är känslig för det. Det går uppenbarligen inte att diskutera med någon som börjar förolämpa när dennes argument tar slut. Jag vill inte veta av dig.

Gay bar

Jag har klippt mig och fyllt år idag. Mitt hår är kort som anus men det går fortfarande att ha löshår till om jag har sånt där hårband över hela altet. Ser skumt ut annars <3 Damn jag ser bra ut i långt hår, men nu är det nästan inget slitet kvar (eller ja... det värsta är borta) så det kan växa finfint nu :) Btw, jag gillar låten gay bar och det veeet Elisabeth :) Puss <3




Där är min navelpiercing btw. nu har jag motivati0onen att skaffa platt mage :)

There's that disturbing feeling again

Lyckat, nu sabbade jag allt dagen innan min födelsedag. Begåvat av mig. Jag är fett otajmad i allt och det blir alltid fel i slutet. OCH jag gråter alltid runt min födelsedag av varierande anledningar. Jag gör inget åt det, jag lär inte av mina misstag för jag hoppas att det inte blir så som förra gången igen. Men det blir det och jag blir bara dummare och dummare. Jag har ett av mina "jag är ensammare än någonsin" ögonblick just nu och jag kan inte prata med en käft för klockan är halv fem. Då får jag skit för att jag stör så tidigt eller något liknande. Jag är för stolt för att visa mina känslor så jag lyssnar bort dem. Jag kan iaf fortfarande måla kom jag fram till vilket inte gör mig helt handikappad. Socialt handikappad men inte praktiskt. Eller något. Jag vänds ut och in men inget lossnar.

Kastar jag bort något?

Nu har jag sökt till gymnasiet, blev media och det var rätt onödigt med mer än ett val men jag gjorde det ändå för detvar lite kul. Om inte alla som söker till media iår har ca 300 poäng. Då är jag kört.. toasted, toast? TOAST oF WAR! Lol. Aja, känns som jag slösar bort massa och att jag borde gå en teoretisk linje eller något. Menmen det skiter jag i för jag vill göra något roligt. Ses på kampen om några år <3 Btw är det massa random människor som ringer mig och tror att jag är pappa för mitt nummer står tydligen i hans namn. KUL! Idag har en turk ringt mig fem gånger och frågat om jag säljer en lägenhet på blocket. FEL NUMMER, NÄR GÅR DET IN? eehehh... jag är sur. (btw 2, jag piercade naveln igår.)

Fitta

Jag hatar allt just nu jag får ett någon konstig efter mens-pms, så nu har allting plötsligt vänt sig emot mig och jag är jättearg och väldigt trött i armarna. Det enda jag kan glädja mig med är att jag ska pierca mig imorgon och att jag kommer slippa det här jävla skitskrivbordet på måndag. Min nya mus laggar sönder så den ska lämnas tillbaka. Allting går fel precis när allting borde gå rätt. Jag fungerar inte annars. Nu vill jag gräva ner mig och inte gå till skolan imorgon. Jag HATAR att mina känslor är så fett otajmade. Nu tänker inte jag gå in på detaljer, isf ska jag lösenordsskydda min blogg och det är rätt onödigt. Jag ska iaf se på fula videos.

Jag känner mig som Nick Tålbot just nu... eller ja till viss del. Ska skaffa mig en sån kostym och en neutral korsett.

16

Nu fyller jag år om 9 dagar, jag vill inte fylla år. Jag vill inte bli äldre och jag vill inte fira ett år närmare döden,. Får se hur jag känner när det faktiskt är 12 januari, mina födelsedagar har dock en tendens att gå dåligt eller iaf inte alls bli som jag skulle vilja attde blev. Jag är nöjd om någon bara vill ta en fika och prata lite så kan jag sova bort resten. Nu ska jag försöka ta tag i något. Puss

RSS 2.0