Trassel med håret och sånt trams.

Haha, nu minns jag varför jag bara hade rött hår en vecka senaste jag hade det. Att färgen bleknar är inte det största problemet, det är att jag inte riktigt trivs i rött hår. Det får vara mer åt det lila eller oranga hållet för att jag ska vara nöjd och nu är det en äcklig "jagbrukadehasvarthårmenjagvilleprovanågotnyttsåjagblektaochfärgadeövermedrött"-frisyr. Usch vad hemskt obekvämt det är. Vill egentligen färga svart/brun men det röda kommer fortfarande skina igenom och jag har inte råd med ny hårförlängning. Skitliv? Ba yes it is.

Fundering

Borde jag byta till en font som alla kan se? Tycker att den jag har är så fin men bara hälften kan se den typ, annars blir det Times New Roman vad jag vet och det är inte alls särskilt snyggt... faktiskt. Byta? Får kolla upp det när jag kommer hem sen. Nu dör min mage så jag ska försöka sova så jag inte är allt för grinig imorgon. Puss och sånt.

nu är blev det natten

Man borde verkligen inte låta mig äta på kvällen. Jocke somnade i soffan medan jag gick runt och pillade och såg klart en film (rek. från 12 år skit) och några avsnitt south park. Dumma, dumma choklad. Nu ligger jocke och sover och jag tränar magen som attan medan jag skriver... haha vardagsträning ju. Borde åtminstone klassas som det. Övningen ska kallas "Smyga med datorn - förlora inches runt midjan!" eller något sånt. Så borde det postas i aftonhoran också. Bäst. Godnatt.

Stress

Fast egentligen inte, vaknade vid åtta och låg i sängen och såg på film till tolv typ för att sedan göra en skitgod tonfiskröra och äta frukost till en till film. Livet blir fan inte bättre än så. Eller jo, möjligtvis lite bättre. För snart ska jag iväg till min älskling igen. Gud vad jag har saknat honom.

Det blir Ljungskile och filmmys hela helgen typ. Ska egentligen ta med filmer men har självklart ingen sticka tillgänglig. Å andra sidan är det bara att hyra eller något. Vet inte ns varför jag skriver ett helt värdelöst inlägg när jag har bråttom men det kliade väl lite i fingrarna. Nu ska jag packa klart och sminka mig, puss!


Design

Nu har jag pillar lite med bloggen. Den ser inte bra ut men det går alltid ett litet steg framåt i alla fall. Jag har dock ingen aning om vart jag ska ta vägen med min wrapper som är helt åt helvete. Och egentligen borde jag ha en font som alla kan se men den är så fin så jag tänker då inte byta. Ni får skaffa photoshop istället!

Hemmaträning

Haha ja hur ser min sån ut? Dansa som ett mongo i 50 minuter. Så. Det var allt.


Skitväder

Varför är det så jävla kallt överallt? Man går ut och får all i ansiktet inom loppet av en sekund, man kan inte gå ut i något annat än tre tröjor, jacka, mössa och halsduk, samt tre par vantar ... typ, man kan inte ta en paus utomhus för då förfryser man och måste jobba två timmer för att få upp värmen igen, man kan knappt sitta inomhus för där är det också kallt om man inte lindar in sig i duntäcket såklart, värmeljusen tar slut snabbt som attan osv osv.

Ja det är mysigt med snö ch det ser fint ut men kan den inte stanna på marken? Måste all snö inom tio meters radie söka sig till mitt ansikte som pesten? Ska hem och bädda ner mig å snart jag har gjort engelskaskrivningen... som för hoppningsvis går bra.

Puss.

Hej städmani

Nu är mitt rum jävligt rent och städat. Jag våttorkade till och med fönsterbrädor, prydnadssaker ooch speglar/fönster/datorskärmar vilket känns väldigt bra. Det enda som hade saknats var en alldeles nybädddad säng men det gjorde jag ju nyss så det kändes onödigt. Speciellt när vi inte har något varmvatten hemma heller så jag inte kan duscha. Om jag inte vill få en förkylning på köpet då. Har sprejat in hela mig i doftgrejer och tvättat med tvättlappar och sånt, värdelöst. Men sånt får man väl räkna med när man bor i ett gammalt hus.

Har ändrat om lite småsaker också. Har börjat göra det hela tiden, måste liksom hitta den perfekta platsen för allt och lägga till småsaker hela tiden. Jag ska iaf köpa ny lampa imorgon och kanske ett fint bord om jag hittar. Någon orangegul helst men jag får se vad jag hittar helt enkelt. Ska fynda med fina Liza efter skolan faktiskt. Det är lite kul att man är pank men ändå alltid lyckas ha råd med vissa saker.

Ett tips också; En skitgod saft, verkligen skitgod är Fun Light Appear. Med lite kanel i smakar den jätttemysigt men den är självlart god "naturell" också. Den har inte den kemiska (?) smaken som alla andra deras safter har. Vet ni vad jag menar? En lite konstig eftersmak brukar de ha också.



Snyggt jag fixade med .gif där liksom.....

Kardemummascones

Okej, efter jag insåg att det där med en god natts sömn faktiskt bara varade en natt blev jag lite bitter (låg vaken från fyra). Tänkte försöka ta igen det å soffan idag framför något värdelöst på MTV eller en barnfilm av något slag, typ a troll in central park (?).

En sak till, har verkligen aldrig jort det förut men det senaste har jag börjat bita ihop käken hur hårt som helst när jag sover. Har ingen aning vad et beror på. Sanna (haha, nu fick du en liten länk på min ooootroligt besökta blogg) nämnde att hon hade samma problem (innan jag uppptäckte att jag hade det av någon anledning) så jag tänkte googla lite och se ifall det står något intressant.

Jag dricker mitt kafffe och känner mig nöjd som attan. Min morgonrock är asvarm vilket är en underbar förändring då jag brukar gå runt och frysa hela jävla tiden och mina underbara scones står för tillfället i ugnen. Kan lägga upp mitt superrecept och skjuta upp det här inlägget. Speciellt om de blir lyckade då det blir som en liten reminder till mig.





De ser verkligen helt busted ut men var verkligen skitgoda och trots att man knappt orkar en halv är de himmelska, speciellt med råsockret <3

Recept:

2 dl Grahamsmjöl
2 dl Vetemjöl
½ dl Havregryn (eller mer, men de blir väldigt lätt kompakta i kombination med grahamsmjölet)
2 tsk Bakpulver
½ tsk Salt
En helvetes jävla kardemumma blandas i smeten, kan verkligen aldrig bli för mycket (och råsocker om man gillar det)
50 g Margarin
2 dl Mjölk

Knådaknådaknåda, helst med händerna för att verkligen jobba ihop degen.
Gör fyra små bullar (om man vill ha lite mindre scones).
Dela på fyra, strö på havregryn och råsocker för att de ska se fina ut. (de blir ganska fula när man har i annat än bara vetemjöl så det kan ju vara kul med en fin yta fast det är såklart helt valfritt)

In i ugnen som förhoppningsvis tår på 225 grader i tio minuter.

dagensssss outfitttttttt

Ajuste, jag glömde ju läggga up dagenssssss hihihhi!



Löst sittande t-shirt med vågat tryck, från H&M's herrravdelning (hihhiih så busigt av mig at handla på fel avledning, ala måste trot att jag var heelt dum i huvudet). Färgfyllda  thights från Lindex barnavdelning 2007 och supermysiga (!!!) boots från Nightwear by H&M.

Haha skjut mig, det är något jag blir trött på förresten. Visst vissa vill säkert veta varifrån topppblogggare får sina grejer men (oj, såg precis att mitt skrivbord dansar iväg som vanligt.) vad i helvete. Ska alla göra det? Om man får frågan kanske, annars är det ju helt värdelöst. Ja jag har kläder på mig idag borde jag börja skriva efter varje spegel/cambild på min slammin' outfit. (Som idag)

Sömn.

Haha! Jag gick och la mig vid halv åtta igår och sov nästan hela tiden! Fattar ni vilket jävla steg det är för mig, aah vad härligt <3 Förutom nätterna med älskling och att jag vaknade upp med en förjävla mensvärk så var det här en av de bästa nätterna på länge. Har planerat att liggga kvar i sängen resten av dagen också, det snöar ute så jag bädddar nog ner mig med en kopp varm choklad och någon mysig film. (Förutom Mysteriet på Greveholm då) Åååh vilken underbar daaaag och vilken helg det förhoppningsvis komer bli. Ska inte bry mig om något annat än min säng och min rökelse. Lovely, hörs! <3



(Så mycket tycker jag om början på den här helgen, oh yes.)

Värdelös

Men kul nu rev jag sönder hela klockan istället. Det värsta är att jag inbillar mig att jag fortfarande hör den ticka.

Fina klockan



Den är fin, det är en drake på den men det kan jag faktiskt leva med. Det jag däremot knappt klarar av längre är det jävla tickandet. Det fyller hela rummet och stressar upp mig som attan. Jag har testat att yp stoppa den med tyg innan men det är brandfarligt nu och sen dämpar det bara ljudet lite. Så borde jag kanske plocka bort den fina röda sekundvisaren? Enda anledningen till att jag har kvar den är så jag ska ha någon form av tidsuppfattning påå morgonen så det kanske är värt det? Jag vet att det enda jag kommer höra då är pipet i huvudet men det kan jag kanske leva med. Värt at göra ett försök åtminstone?

Mysteriet på Greveholm

"Den tokiga familjen Olsson flyttar ut på landet för att fira jul. Av misstag hamnar de i ett slott i stället för det husbarnen, Lillan och Ivar, som gärna går på skattjakt och letar efter mysterier. Storasystern Melitta är dock mycket rädd för spöken (och även spindlar) och vill flytta hem igen. Snart kommer hon i kontakt med tidningsbudet Måns som bestämmer sig för att fotografera spökena Staffan och Jean. Så småningom utvecklas deras vänskap till en kärlekshistoria. Föräldrarna, Leif och Astrid, tror inte på spöken, och är helt ovetande om vilket mysterium som barnen börjar kasta sig in i. Spökena vill nämligen till en början få bort familjen från slottet, men efter ett tag inser de att hemligheterna som ruvar i slottet till sist bör avslöjas."



Aaah fan vad skönt med fredag. Nu är det bara 20 minuter kvar på sista lektionen och sen är det bara jag, min rökelse och världens bästa julkalender hela helgen. Jag vet inte varför me den enda som verkligen har bitit sig fast är Mysteriet på Greveholm. Visst, jag gillar många andra men den här älskar jag, verkligen. Åååh jag längtar, får hoppas att skithelvetesjävlabajsångesten håller sig borta. Den kommer säkert smyga sig på när jag sitter i teverummet. Det är bara vissa gånger i mitt rum som jag verkligen känner mig säkert. Twisted,  yes. Men jag vill inte skaffa nytt heller, trots att det antagligen skulle kännas förjävla bra till en början vet jag bara att jag skulle koppla det nya stället till ångest och dödslängtan med. Fan, vill ju inte göra något längre för att det bara skulle för evigt bli kopplat till den äckliga känslan. En så himla naken känsla, hur jävla äcklig man känner sig. Tänker alltid på något från förr, med mamma. Som om hon straffar mig för att jag växer och blev lönnfet. Fan vad äcklig jag är och känner mig ibland.

Och nu slutade det såhär, det som började som ett så bra "hejjagvillbarauppdateraersmåälsklingaaar" blogginlägg. Men nejnej, det ska alltid sluta såhär. Helvete, nu får jag börja med samhällskunskapen istället. Tänka på något annat. Puzzzzzszzzzszzz små söta bloggizzzasaaar. <33333333

Skämt åsido, jag ska nog förstöra något när jag kommer hem. Något jävligt fint.

Nu gick något snett

Usch, jag började gråta inför läraren idag. Inte okej alls, så jag köpte tuggummi och  gick hem. Det är så drygt, har ångest i skolan, påväg till skolan och hem ifrån skolan. Men när jag väl är hemma smyger den sig på mig igen. Det försvinner liksom inte. Får andas djupt och lyssna på fever ray... så går det kanske över. Kanske. Så bra mår jag liksom, hoppas verkligen att det har med årstiden att göra för jag klarar inte det här länge till. Alls.





Större bild finner du här.

Sådär

Nu ville blogghelvetet samarbeta.
Här är bilden i större format.





Hah, fin man är.

Det snöar

Det snöar ute, igen. Kom ju en hel del snö förrra veckan (?) så jag tänkte lägga upp en bild därifrån. Haha jag är så dålig men jag tar massa bilder, bara att jag aldrig lägger upp dem. Antagligen för jag är en sån atttentionwhore som kräver en viss respons på allt. Menmen, here you go.

Eller nej, allt ska ju jävlas. Tack blogg.se ni gör det verkligen roligt att blogga.

500 Internal Server Error

Django encountered an unexpected condition
which prevented it from fulfilling the request.

If you think you've found an error, please let us know.

Yours sincerely,

blogg.se


Holland och s'nt

Jag skulle kunna skylla min d'liga uppdatering p' att jag 'r i Holland men det 'r ju inte riktigt sant. Kom faktiskt hit i s'ndags s' jag 'r bara d'lig helt enkelt. Men det 'r kul med lite milj'ombyte och s'nt, f'rutom att det h'r landet 'r s' himla platt och att det 'r s' kallt 'verallt. Haha, seri'st... jag vet inte vad det 'r men jag har frusit som ett as sen jag kom hit. Kan ta ig'r som ett exempel.

F'rst var vi i Groningen (?) hos Frans som bj'd p' mat och 'l. Himla trevligt men efter att ha frusit en hel dag och sedan forts'tta frysa trots att jag fick sl'ngt p' mig tre lager kl'der typ var jag lite sp'nd. Om man s'ger s'. Sen skulle vi ta bussen och den fick vi v'nta p' ett tag, fucking freezing it was yes yes. Sedan t'nkte jag ba: ah, fan vad sk'nt det ska bli att l'gga sig i en stor mysig dubbels'ng nu. (S'ngen jag sover i h'r hos Elisabeths pappa) Men nejnej, den var hur j'vla kall som helst s' jag lov och halvsov samt fr's till klockan fem p' morgonen. D' surade jag ihop och tog p' mig sockar och halsduk. Sen fr's jag lite till och runt sju n'gon g'ng somnade jag gott.

G'tt liv, nu var det ost i s'sen jag 't s' jag ska nog g' och tycka synd om min mage lite sedan se p' holl'ndsk tevee. Ajuste, k'pte skittr'kiga svarta Martens i Sneek idag men jag beh'vde ett par varma skor och de hade inga andra fina f'rger. L'ngtar till den dagen d' jag hittar en aff'r med en hel v'gg Martens i olika kul'rer. Pussp'er, hoppas det 'r medelhavsv'rme i Sverige. Hah...

RSS 2.0